Info Actual

Info Actual > Politică > Coronavirus la cel mai înalt nivel în Spania! Soția lui Pedro Sanchez, testată pozitiv cu COVID-19
Politică

Coronavirus la cel mai înalt nivel în Spania! Soția lui Pedro Sanchez, testată pozitiv cu COVID-19

Coronavirus la cel mai înalt nivel în Spania! Soția lui Pedro Sanchez, testată pozitiv cu COVID-19. În urmă cu doar câteva zile în urmă Sophie Gregoire Trudeau, soția premierului canadian, a fost diagnosticată cu COVID-19. Justin Trudeau a fost nevoit să se autoizoleze la domiciliu.

Istoria se repetă, în cazul Spaniei, de această dată. Begona Gomez, soția premierului Pedro Sanchez a fost testată pentru noul coronavirus, iar testul este pozitiv. Conform EFE, atât „șeful executivului spaniol cât și soția sa se simt bine. Ei vor rămâne în Palatul de la Moncloa și vor respecta măsurile de prevenție stabilite de autoritățile medicale”.

Anunțul vine în condițiile în care guvernul spaniol a luat o serie de măsuri restrictive decretând starea de urgență.

Spania, cu o populație de 46,7 milioane de oameni, a înregistrat aproape 6.400 de cazuri de infecție cu noul coronavirus. Aproape jumătate sunt în regiunea Madrid, iar sâmbătă a anunțat 1.159 de noi cazuri de îmbolnăvire și 63 de decese, ceea ce ridică bilanțul morților la 196.