Info Actual

Info Actual > Politică > Covid-19. Printul Charles: “Aștept cu nerăbdare timpuri mai bune”
Politică

Covid-19. Printul Charles: “Aștept cu nerăbdare timpuri mai bune”

Covid-19. Dupa ce a iesit din izolare, Printul Charles a transmis un mesaj emotionant. Membrul Casei Regale Britanice a vorbit pentru popor, dar mai ales pentru cei care lupta in prima linie in acest context.

Am fost recent infectat cu acest coronavirus, din fericire cu simptome ușoare, iar acum sunt de cealaltă parte a bolii, totuși, într-o stare de distanțare socială și izolare. Așa cum știm cu toții, este o experiență ciudată și frustrantă, nu ne mai putem bucura de familie și de prieteni. Dintr-odată, bucăți mari de viață ne sunt luate.

Covid-19. Printul Charles: Nimeni nu știe când se va sfârși, dar se va sfârși

Într-o vreme în care medicii, asistenții și toată această artilerie vitală care formează NHS, sunt supuși presiunii și riscului în timp ce luptă eroic pentru a salva vieți în centrele de terapie intensivă, pentru a limita pe cât posibil răspândirea virusului, gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă mereu spre acești oameni minunați ale căror abilități, devotarea și grija pentru pacienți ne fac să ne simțim atât de mândri.

Nimeni nu știe când se va sfârși, dar se va sfârși. Până atunci, să încercăm să trăim cu speranță și cu încredere în noi înșine și unul în celălalt. Aștept cu nerăbdare timpuri mai bune.

, a spus Printul Charles, potrivit Digi24.