Info Actual

Info Actual > Politică > Criatian Tudor Popescu a vorbit despre formarea noului guvern! ”Performerul acestor negocieri este…”
Politică

Criatian Tudor Popescu a vorbit despre formarea noului guvern! ”Performerul acestor negocieri este…”

Criatian Tudor Popescu a vorbit despre formarea noului guvern! ”Performerul acestor negocieri este...”

Cristian Tudor Popescu a afirmat că învingătorul acestor negocieri pentru noul guvern este Ludovic Orban, care și-a conservat puterea chiar dacă a pierdut alegerile.

„Ceea ce voi reţine din sceneta din seara aceasta este râsul amar în care a pufnit în mască domnul Florin Cîţu, atunci când Ludovic Orban i-a dat cuvântul cu apelativul «domnu premier». Florin Cîţu va fi orice, dar nu premier. Fiind ministru de finanţe, avea un rol important, dar acum este premier cu numele şi nu văd ce va conduce”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

În noul guvern UDMR avea 3 ministere, USR-PLUS 6, iar PNL avea 9 ministere

„Ce să caute Cîţu peste miniştrii de la USR-PLUS, peste cei de la UDMR sau peste cei de la PNL? O să-i poată eventual remania pe cei de la PNL. Performerul acestor negocieri este Orban, care a pierdut alegerile, dar şi-a conservat puterea în partid”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Gazetarul este de părere că, Ludovic Orban controlează acum Partidul Național Liberal, iar șeful statului Klaus Iohannis nu mai folosește pertidul.

Cristian Tudor Popescu a afirmat că numirea la Sănătate pe Vlad Voiculscu, ar fi bună.

„A încercat să schimbe nişte lucruri acolo, unde e foarte greu să desfaci pâsla groasă de relaţii şi clientelism din domeniul sănătăţii. De asemenea, un lucru bun este şi faptul că Predoiu nu va mai fi la Justiţie”, a spus Cristian Tudor Popescu, potrivit Libertatea.