Diverse

Crimă cumplită în Anglia, pedepsită cu 124 de ani de pușcărie. Ce au putut să facă 10 adolescenți doar pentru a se distra

Crimă cumplită în Anglia, pedepsită cu 124 de ani de pușcărie. Ce au putut să facă 10 adolescenți doar pentru a se distra

O mare nenorocire a pus pe gânduri locuitorii din Anglia, după ce zece adolescenți și-au distrus viața. Pentru a simți plăcere, aceștia  au curmat viața unui alt tânăr în vârstă de 18 ani. Modul în care au acționat e greu de explicat în cuvinte.

Oamenii de știință susțin că atunci când un adolescent recurge la a ucide pe cineva o face în mod inconștient, iar de cele mai multe ori caută metode ca să se afirme.

Oamenii de știință spun că ei nu realizează că de fapt comit o infracțiune și nu se gândesc la consecințele pe termen lung. Probabil așa au gândit și zece adolescenți din Anglia care au atacat un băiat de 18 ani pe o alee, apoi l-au înjunghiat mortal.

Au lovit victima cu pumnii, apoi s-au folosit de un cuțit pentru a-l ucide

Potrivit procurorilor, cei zece tineri căutau în acea zi orice motiv pentru a se lega de cineva. Când l-au văzut pe Woodley la un festival, au realizat pe loc că e victima de care au nevoie și imediat au început să caute scandal cu tânărul care nu-i deranjase cu absolut nimic.

Pentru început, unul dintre adolescenți s-a luat de victimă fără nici un motiv, apoi a lovit-o cu pumnii și picioarele. Ulterior, acesta a scos cuțitul și l-a înjunghiat pe băiatul nevinovat. În urma procesului care a avut loc, cel care a făcut crima a fost condamnat la 17 ani de închisoare.

124 de ani de închisoare

De asemenea, cei nouă inculpați, care au vârste cuprinse între 14 și 18 ani, au primit închisoare între 8-15 ani. Conform Daily Mail, cei zece adolescenți vor sta în închisoare, în total, 124 de ani și șase luni.

Băiatul care l-a înjunghiat pe tânărul de 18 ani a fost singurul care a pledat vinovat, însă a fost că nu a intenționat să-l omoare. Ceilalți nouă adolescenți au negat crima și uciderea din culpă. Nu se ști din ce familii provin acești tineri, dar specialiștii spun că e posibil să fi fost neglijați de familie, lipsiți de afecțiune și siguranță emoțională.

Sursă foto: protv