Diverse

Un tânăr i-a lăsat cu gura căscată pe toți când au văzut cum a reușit acesta să fugă din arestul Poliției

Un tânăr i-a lăsat cu gura căscată pe toți când au văzut cum a reușit acesta să fugă din arestul Poliției

Un tânăr de 25 de ani din Bruxelles a călcat grav pe bec și a fost arestat.  După doar câteva ore de când a fost dus într-o secție de poliție din Bruxelles, un tânăr a găsit o metodă cel puțin ciudată de a evada.

Potrivit informațiilor oferite de Agerpress, un tânăr cu multe condamnări la activ, a fost arestat după ce a încercat să le demonstreze polițiștilor că nu îi e frică de lege, sub acuzația de răzvrătire împotriva oamenilor legii. Omul a fost dus într-o secție de poliție din Bruxelles, dar după doar câteva ore a fost de negăsit.

Metodă inedită de evadare. A spart vasul de WC  și s-a strecurat prin gaura din zid

Bărbatul s-a gândit cum să evadeze și a pus în practică o metodă cel puțin ciudată. Pentru că nu erau camere de luat vederi, el a spart vasul de toaletă, apoi a intrat prin gaura din zid.

Ulterior, a ajuns pe un coridor de la subsol, a ieșit pe o fereastră și a ajuns în stradă, fără ca cineva să observe. Evenimentul s-a produs luni seară, în cartierul Molenbeek din Bruxelles.

Polițiștii au confirmat informațiile oferite de presă.

Suspectul „a desprins vasul de toaletă de pe perete” şi a scăpat printr-o „gaură de dimensiunea unei coli A4″, a explicat pentru AFP un purtător de cuvânt al Poliţiei.

Aceeași metodă au folosit-o și șase deținuți din America

Se pare că această metodă este una cunoscută în rândurile deținuților. Nu demult, alți șase deținuți din America au fugit prin gaura din spatele unui vas de toaletă. Cum au reușit? Au profitat de faptul că au fost făcute lucrări la instalația de canalizare și s-a slăbit rezistența peretelui din spatele wc-ului și au ieșit prin gaura care astfel s-a creat în perete.

Din nefericire pentru ei, n-a durat mult și cinci au fost prinși, doi chiar în ziua în care au evadat, alți doi a doua zi, iar un deținut s-a predat singur. Cel mai periculos dintre ei se află și acum în libertate.