Info Actual

Info Actual > Politică > Cristian Tudor Popescu, atac la adresa Dianei Șoșoacă: ”Ea se ceartă cu jandarmii, așteptând să o împingă cineva ca să urle cum este atacată”
Politică

Cristian Tudor Popescu, atac la adresa Dianei Șoșoacă: ”Ea se ceartă cu jandarmii, așteptând să o împingă cineva ca să urle cum este atacată”

Cristian Tudor Popescu, atac la adresa Dianei Șoșoacă: ”Ea se ceartă cu jandarmii, așteptând să o împingă cineva ca să urle cum este atacată”

Cristian Tudor Popescu, atac la adresa Dianei Șoșoacă! Acesta a spus că senatoarea să atragă capital, “din partea oamenilor cu minte puțină”.

Cristian Tudor Popescu, atac la adresa Dianei Șoșoacă

După ce Diana Șoșoacă a mers în Valea Jiului, după care s-a dus în fața Institutului Marius Nasta din București, unde i-a cerut demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, Cristian Tudor Popescu a atacat-o dur.

„Această oamnă se deplasează de colo colo și suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puțină din această țară. Doamna Șoșoacă se duce țintit către acest electorat, oameni cu discernământ foarte redus, care nu înțeleg un lucru elementar și anume că doamna este parlamentar. Păi dacă ești senator poți să-l chemi pe ministrul în curtea căruia te-ai dus să te bați”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Europa FM.

”Ea se ceartă cu jandarmii, așteptând să o împingă cineva ca să urle cum este atacată”

Senatoarea Diana Șoșoacă, a mers fie în Valea Jiului, unde s-a îmbrățișat cu minerii fără a purta mască de protecție, fie s-a dus în fața Institutului Marius Nasta din București, unde i-a cerut demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

„Ea se ceartă cu jandarmii, așteptând să o împingă cineva ca să urle cum este atacată. A fost aleasă parlamentar, poate să interpeleze, există această procedură. Chemi ministrul să fie interpelat în legătură cu o chestiune. Ori, dânsa nu face uz de toate aceste mijloace democratice pentru a pune întrebări incomode Guvernului. Cât de oligofren să fii să iei un astfel de demers o luptă împotriva trădătorilor de țară?”, a mai spus CTP, potrivit România TV.