Info Actual

Info Actual > Politică > CTP, atac veninos la adresa lui Orban: „Stare de urgență înseamnă…”
Politică

CTP, atac veninos la adresa lui Orban: „Stare de urgență înseamnă…”

CTP, atac veninos la adresa lui Orban. La Digi 24, în emisiunea “Cap limpede”, Cristian Tudor Popescu a lansat un atac veninos la adresa premierului interimar Ludovic Orban. În această perioadă, Ludovic Orban este izolat la vila Lac, însă a făcut o conferință de presă duminică seară. Nemulțumit de dicizia luată de politician, gazetarul a

„Apoi, dl. Orban a ținut să precizeze că se află la Vila Lac în izolare simțindu-se cu musca pe căciulă. În mod normal, nu trebuia să precizeze nimic în legătură cu asta, dar fiind vorba de niște cetățeni care zac acum prin carantină în niște locuri cât se poate de neplăcute, de insalubre și improprii, a simțit această nevoie dl Orban”, a declarat  gazetarul.

Ca oamenii să se liniștească, Guvernul trebuie să țină cont de ce a propus dl. Orban: „E un eveniment de presă ce a făcut dl. Orban. Nu ne-a spus nimic nou, nu ne-a spus ceva ce nu știam. Așa cum observați mai devreme, au fost o grămadă de promisiuni ale premierului – ar fi bine dacă se va ține Guvernul de tot ce a spus dl. Orban, dar nu au fost niște lucruri precise, cu termene, niște lucruri rapide, să spună ce face mâine, ce face poimâine, pentru că situația reclamă astfel de ancore de real, ca oamenii să se liniștească. Sunt niște măsuri generale, care vor fi luate când vor fi luate”, a mai comentat CTP.

CTP, atac veninos la adresa lui Orban: Stare de urgență înseamnă niște vorbe

„Să vedem. Deocamdată, stare de urgență înseamnă niște vorbe, nimic altceva, nu se va întâmpla, într-adevăr, să fim păziți de militari, de soldați, să nu mai ieșim din case, nu vor fi închise televiziuni, radiouri, nu vor fi ridicați oamenii de pe străzi cu poliția, nu, nu se vor întâmpla astfel de lucruri. Pe de altă parte, însă, a pronunța cuvintele stare de urgență nu aduce măști în farmacii și dezinfectanți în magazine, că nu se produce nicio magie că mâine suntem în stare de urgență și apar măștile care nu sunt astăzi!”, a menționat gazetarul.