Actual Politică

Cum a fost prins consilierul primarului Clotilde Armand că șofează cu carnetul suspendat și ITP-ul autoturismului expirat

Cum a fost prins consilierul primarului Clotilde Armand că șofează cu carnetul suspendat și ITP-ul autoturismului expirat

Consilierul primarului sector 1, Dragoș Constantin a fost prins cu carnetul suspendat, dar și cu ITP-ul autoturismului expirat. Dragoș Constantinescu este consilier al Clotildei Armand, din anul 2020, având ca atribuții ”investițiile în energiile regenerabile”. În perioada 2019 – 2020, Dragoș Constantin a fost și asistent europarlamentar la Parlamentul European.

Cum a fost prins consilierul primarului Clotilde Armand că șofează fără jenă cu carnetul suspendat și ITP-ul autoturismului expirat

Chiar dacă avea permisul de conducere suspendat, consilierul primarului Clotilde Armand s-a urcat la volan – potrivit Gândul a pornit cu mașina către casă și apoi a parcat-o chiar în fața garajului unui bucureștean. Acesta, blocat fiind de autoturismul consilierului, a chemat poliția.

Dragoș Constantin figura în baza de date a Ministerului de Interne cu permisul suspendat

Conform procesului-verbal întocmit pe data de 5 ianuarie 2023, bărbatul a observat că în fața garajului său este staționat un autoturism cu numărul de înmatriculare B 151 WTH, ”blocând căile de acces”. Polițiștii au fost sesizați la ora 15.05 și, ajunși la fața locului, la ora 15.18, l-au identificat pe posesorul mașinii – înregistrată la Poliția Locală Sectorului 1 -, acesta fiind chiar Dragoș Constantin, consilierul Clotildei Armand.

”Echipajul (n.red. – 140, din cadrul Biroului Circulație Rutieră) a comunicat că în locația indicată s-a luat legătura cu petentul, unde la scurt timp s-a prezentat și utilizatorul, numitul Dragoș Constantin Octavian, acesta figurând în baza de date MAI cu permisul suspendat,  fapt confirmat și de Brigada Rutieră, în urma verificărilor, acesta relatând că autoturismul a fost condus și parcat de soția sa”, se precizează în procesul verbal întocmit de polițiști, conform Gândul.ro

Clotilde Armand a trimis un apropiat la fața locului pentru a oferi ”sprijin”

Cum informațiile circulă foarte repede, mai ales că era vorba despre un consilier al Clotildei Armand, primarul Sectorului 1, la fața locului, conform informațiilor din același proces-verbal, s-a prezentat un ”lucrător din cadrul Primăriei Sectorului 1”, acesta fiind, potrivit surselor Gândul, ”un apropiat al Clotildei Armand”, trimis pentru a oferi ”sprijin”.

Culmea, mașina pe care a condus-o Dragoș Constantin avea și ITP-ul expirat din data de 5 decembrie 2022!

”Totodată, la fața locului s-a prezentat un lucrător din cadrul Primăriei Sectorului 1, care a prezentat documente cu înscrisuri cu autoturismul înregistrat la Poliția Locală Sector 1, figurând cu ITP expirat la data de 05.12.2022”, se mai arată în procesul-verbal.

Consilierul Clotildei Armand, după cum se poate citi în procesul-verbal, a plasat răspunderea pe umerii soției sale, susținând că aceasta ar fi condus mașina și ar fi parcat-o, numai că femeia nici nu ar fi avut dreptul să conducă respectiva mașină, aceasta fiind una de serviciu.