Actual Diverse

Cum arată mașina viitorului inspirată de Avatar. VIDEO

Cum arată mașina viitorului inspirată de Avatar. VIDEO
ProTV

O anumită marcă producătoare de automobile a dezvăluit viziunea sa asupra mașinilor din viitor, unele dintre modele fiind inspirate de seria de filme Avatar.

Cum arată mașina viitorului inspirată de Avatar. VIDEO

Vehiculul cu aspect futurist este atât practic, cât și avangardist, cu multe dintre caracteristicile posibile în lumea de astăzi, deși unele ar necesita modificări de lege, cum ar fi înlocuirea volanului cu ceva asemănător cu un mouse de calculator.

Producătorul Mercedes este cel care a dezvăluit viziunea sa asupra mașinilor din viitor, unele dintre modele fiind inspirate de seria de filme Avatar.

The Futuristic Mercedes AVTR driving in public from interestingasfuck

Printre caracteristicile de design, inspirate din filme, se numără luminile din spatele mașinii, care se mișcă mai repede pe măsură ce mașina prinde viteză, precum și numeroasele păstăi din spate care acționează atât ca frâne, cât și ca lumini de frână.

De asemenea, automobilul folosește materiale sustenabile, lemnul folosit la interior pentru lambriuri fiind realizat din rădăcini de specii de plante invazive, iar pielea vegană folosită la interior.

Dar poate cea mai uimitoare caracteristică este reprezentată de roțile cu aspect neobișnuit, care conțin lumini LED care se schimbă în funcție de modul în care se află mașina, dar care au și rol de indicatoare. De asemenea, fiecare roată se poate mișca independent, permițând mașinii să „crape”.

O parte din design este poate un pic prea futurist pentru moment, dar elemente precum tabloul de bord și consola care este un ecran mare de calculator ar putea fi văzute în viitoarele mașini.

Designul futurist nu este pentru toată lumea, dar modelul inspirat de Mercedes Avatar îi va lăsa pe mulți iubitori de mașini încântați de unele dintre caracteristicile pe care le-am putea vedea în curând pe modelele de serie, scrie presa externă.

De la Avatar 1, la Avatar 2, care tocmai a avut premiera în seara de vineri, 16 decembrie 2022, la Ateneul din Iași, în viitor vom vedea pe autostrăzi și Mercedes Avatar.