Actual Diverse

Cum arată și ce scrie în certificatul de deces al reginei Elisabeta. Document foto

Cum arată și ce scrie în certificatul de deces al reginei Elisabeta. Document foto
Infoactual

În viața unui om există două certificate de bază care anunță începutul și sfârșitul vieții, respectiv certificatul de naștere și la final, certificatul de deces. Celelalte sunt intermediare: de căsătorie, schimbarea numelui, după caz sau divorț. În aceste zile, presa a scris despre cauza morții reginei Elisabeta a II-a, care a plecat cu puțin timp în urmă dintre noi. Iar noi vă vom prezenta ceritifcatul document foto, în întregime.

Cum arată și ce scrie în certificatul de deces al reginei Elisabeta. Document foto

În urma decesului reginei Marii Britanii, pe 8 septembrie 2022, la Castelul Balmoral, mulți oameni din întreaga lume au speculat asupra cauzei morții sale, după ce au apărut informații în social media și nu numai, potrivit cărora regina, în vârstă de 96 de ani, ar fi suferit de cancer.

Pentru a demonstra adevărul, National Records of Scotland a publicat joi, 29 septembrie a.c., un extras din înregistrarea Majestății Sale Regina în Registrul de Decese, care a dezvăluit cauza morții sale.

„Registratorul general pentru Scoția, Paul Lowe, a confirmat că decesul Majestății Sale Regina a fost înregistrat în Aberdeenshire la 16 septembrie 2022”, a precizat nrscotland.gov.uk.

„Un extras oficial al unei înregistrări în Registrul de Decese poate fi denumit și certificat de deces„, a precizat acesta.

În document se precizează că monarhul britanic a murit de bătrânețe.

De ce au presupus oamenii că regina ar fi suferit de cancer

Din cauza unui semn care a fost observat pe mâna reginei în timpul întâlnirii cu noul prim-ministru britanic Liz Truss, cu câteva zile înainte de deces, oamenii au speculat că regina suferea de cancer.

Noutăți regale

Marți, 27 septembrie 2022, noul sigiliu regal pentru Regele Charles al III-lea, cifrul regal, a fost dezvăluit publicului, în timp ce perioada de doliu oficial se apropia de sfârșit.

Cifrul regal va începe să apară pe clădirile guvernamentale, pe documentele de stat și pe cutiile poștale. Regele și casa regală vor folosi, de asemenea, cifrul pentru articolele de papetărie, scrie presa internațională.

Poșta Regală lansează, de asemenea, patru noi timbre în memoria reginei. Se așteaptă ca timbrele cu noua imagine a regelui să înceapă să apară abia la anul, când Poșta Regală va începe să le elimine treptat pe cele care conțin imaginea reginei.

Noile timbre, care poartă patru noi imagini ale reginei, vor apărea în curând în oficiile poștale din întreaga țară. Deși nu au fost încă publicate toate detaliile, se crede că timbrele vor acoperi poșta locală și internațională.