Actual Politică

Cum au petrecut Crăciunul politicienii români 

Cum au petrecut Crăciunul politicienii români 

Crăciunul în acest an a fost unul în familie, pentru cei mai mulţi dintre politicienii noştri. Majortatea au sărbătorit Crăciunul alături de familie, postând pe Facebook sau Instagram imagini cu copiii, langă brad, alături de urări cu ocazia acestei sărbători. Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea s-au fotografiat împreună cu copiii, lângă bradul împodobit, la fel şi preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu.

Cum au petrecut Crăciunul politicienii români

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a avut numai cuvinte de laudă la adresa Moşului.

”Îi mulţumim Moşului că a ajuns în Ajun şi la noi. Crăciun binecuvântat tuturor!”. Aceasta a postat o imagine în care se află alături de cei doi copii şi de soţul său, primarul Florentin Pandele, dar şi alături de Moş Crăciun.

 

Imposibilul e posibil!, a scris şi Alina Gorghiu

”Dragii mei, Vă mulţumim celor care ne-aţi fost alături anul acesta, cu atât de multe întâmplări şi sper că nu v-am supărat prea mult. Vă urăm să aveţi sărbători bune, sa fiţi sănătoşi, optimişti, sa vă puneţi in valoare, să credeţi că imposibilul e posibil!!! Crăciun fericit!”, a scris preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, pe Facebook.

Nici, europarlamentarul liberal Cristian Buşoi nu a stat departe de familie.

„Marie-Christine, Georgiana și eu vă urăm tuturor Sărbători binecuvântate, bucurii, armonie, sănătate și prosperitate!

”Vă dorim Crăciun fericit, dragi prieteni! Să vă fie inima plină de bucuria naşterii pruncului Iisus, cu iubire pentru familie şi prieteni, cu noroc şi sănătate, cu belşug în case şi clipe minunate! La mulţi ani!, a scris Sebastian Burduja, ministrul Cercetării şi Digitalizării pe Facebook, în imagine fiind alături de soţia sa.

 

Liderul USR Cătălin Drulă şi-a fotografiat cei doi copii, cu mesajul: Ei sunt minunile mele de Crăciun.

„Să aveţi sărbători fericite alături de familie”

 

O parte dintre politicieni au ales să pună pe conturile de socializare o simplă felicitare. Printre aceştia s-au regăsit preşedinţii celor două partide de guvernământ, premierul Nicolae Ciucă şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Klaus Iohannis a mers în dimineața de Crăciun la biserică împreună cu soția sa

Președintele Klaus Iohannis a mers în dimineața de Crăciun la biserică împreună cu soția sa, Carmen Iohannis. Cei doi au mers ținându-se de mână. Prima Doamnă a îmbrăcat un palton negre, iar în picioare a avut o pereche de cizme negre. Ținuta acesteia a fost completată de o geantă roșie.

Cuplul a apărut zâmbitor și plin de voie bună, dar a refuzat să vorbească cu jurnaliștii care se aflau la fața locului.