Actual Social

Cursuri gratuite pentru copii. Învață Limba Engleză și Limba Japoneză

Cursuri gratuite pentru copii. Învață Limba Engleză și Limba Japoneză

Au început înscrierile pentru cursurile gratuite desfășurate în cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în noul an educațional.

Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu îi așteaptă pe copiii care doresc să își dezvolte încrederea în propriile forțe, să își îmbogățească cunoştinţele în diverse domenii, să descopere noi culturi sau să își dezvolte abilitățile conversaționale.

Aceștia vor avea acces la o serie de cursuri gratuite, desfășurate online, pe platforma națională de e-learning” Școala FDVDR”.

Prima serie de activități din cadrul programului gratuit de educație și dezvoltare cuprinde 9 cursuri interactive: Conversație în Limba Engleză, Scriere Hiragana în Limba Japoneză, Introducere în studiile asiatice, Curs Introductiv de Limba Chineză, Dezvoltare personală și consiliere educațională, Filosofie pentru copii, Growth Mindset, Logică pentru copii și Tehnici de Mindfulness pentru copii.

Înscrierile se vor încheia pe 25 septembrie

”Scopul programului național de cursuri este acela de a sprijini procesul educațional, permițându-le cât mai multor copii și tineri români talentați și dornici de performanță, de oriunde s-ar afla, să beneficieze de programul gratuit de educație complementară al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Cursurile vin în completarea programei școlare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea competențelor și abilităților copiilor, dar și pe dezvoltarea imaginației, creativității și dezvoltării gândirii critice”, a declarat Trisi Cristea, Director General al Fundației Dan  Voiculescu.

Înscrierile se vor încheia pe 25 septembrie și se realizează prin completarea unui formular, disponibil pe site-ul Fundației Dan Voiculescu. Cursurile se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 18 ani.

De la lansare, din 2010, până în prezent, peste 20.000 de copii au beneficiat de programul de cursuri de excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.