Info Actual

Info Actual > Politică > Cutremur la Casa Regala. Printul Charles, diagnosticat cu CORONAVIRUS
Politică

Cutremur la Casa Regala. Printul Charles, diagnosticat cu CORONAVIRUS

Cutremur la Casa Regala. Prinţul Charles a fost testat pozitiv cu temutul virus din China, conform jurnaliştilor de la Sky News.

Acesta s-a autoizolat la domiciliu alături de soția lui, Camilla care a fost de asemenea testată iar rezultatul a fost unul negativ.

Vestea a fost anunţată într-un comunicat de presă remis miercuri dimineaţa

„Clarence House a confirmat că figura regală în vârstă de 71 ani a fost diagnosticat cu Covid-19”, notează cei de la Sky News.

Conform ultimelor informaţii, moştenitorul tronului prezintă „simptome uşoare”, dar „altfel rămâne într-o stare de sănătate bună”. În continuare, acesta a fost izolat în Scoţia, alături de Ducesa de Cornwall, testată negativ.

Cutremur la Casa Regala: Prinţul şi Ducesa s-au autoizolat la casa lor din Scoţia

„Prinţul de Wales a fost testat pozitiv cu Coronavirus. El a dezvoltat simptome uşoare, dar altfel rămâne într-o stare de sănătate bună şi lucrează de acasă în ultimele zile, ca de obicei.

Ducesa de Cornwall a fost de asemenea testată, dar nu are virusul. În concordanţă cu recomandările guvernamentale şi medicale, Prinţul şi Ducesa s-au autoizolat la casa lor din Scoţia.

Testele au fost efectuate de NHS din Aberdeenshire, unde au avut toate condiţiile necesare testării”, se arată în comunicatul istoric.

În Marea Britanie, ultimele date oficiale arată că au fost testaţi pozitiv cu Coronavirus 8.077 de oameni, în timp ce numărul deceselor a ajuns la 422 morţi. Marţi au fost raportate 87 de morţi cauzate de virusul din China.