Info Actual

Info Actual > Politică > Cutremur la Casa Regala! Printul Charles, in pericol: „Are o varsta…”
Politică

Cutremur la Casa Regala! Printul Charles, in pericol: „Are o varsta…”

Cutremur in Casa Regala! Printul Charles, in pericol. In cadrul unui interviu oferit celor de la BBC, Printul William a vorbit despre infectarea tatalui sau cu Covid-19.

Printre altele, Ducele de Cambridge a explicat si la cum si-a ajutat cei 3 copii cu scoala de acasa. Nu singur evident, ci ajutat de sotia lui, ducesa Kate Midleton.

Cei doi au explicat pentru BBC Breakfast, că „a fost o reală provocare să îşi ajute cei trei copii cu şcoala de acasă”.

163În ceea ce priveşte comunicarea cu ceilalţi membri ai Familiei Regale Britanice, ei au menţionat că aceasta a fost făcută prin intermediul apelurilor video.

„De fapt, noi am continuat şcoala şi pe perioada vacanţei, dar să nu le spunem asta copiilor. Mă simt un pic rea”, a spus zâmbind Ducesa de Cambridge.

„Trebuie să recunosc, la început am fost foarte îngrijorat. Tata a avut multe infecţii pulmonare, răceli şi alte astfel de lucruri de-a lungul anilor şi asta mi-a dat încredere că va reuşi să treacă şi peste provocarea asta şi că se va vindeca.

Cutremur la Casa Regala: “Nu puteam să nu mă gândesc că are o vârstă şi astfel să mă îngrijorez”

A fost şi foarte norocos, pentru că a avut doar simptome uşoare. Cred că, pentru el, cel mai greu lucru a fost să se oprească din tot ce face. Îi place foarte mult să se plimbe şi faptul că nu a putut să facă asta o perioadă cred că a fost greu.

Evident, faptul că am vorbit mereu cu el şi că m-a asigurat că este bine m-a ajutat. Dar nu puteam să nu mă gândesc că are o vârstă şi astfel să mă îngrijorez”, a explicat la rândul său şi Prinţul William.