Actual Diverse

Dacă nu l-ați văzut pe regele Charles dansând, îl puteți vedea acum. Regele Charles pe ringul de dans la un centru comunitar

Dacă nu l-ați văzut pe regele Charles dansând, îl puteți vedea acum. Regele Charles pe ringul de dans la un centru comunitar
Infoactual

Regele Charles și-a arătat ”mișcările” după ce a intrat pe ringul de dans, în timpul unei vizite la un centru comunitar evreiesc din Londra.

Dacă nu l-ați văzut pe regele Charles dansând, îl puteți vedea acum. Regele Charles pe ringul de dans la un centru comunitar. VIDEO

Regele, care rareori este văzut dându-și drumul la emoții, simțindu-se cu adevărat liber, s-a alăturat unui cuplu de bătrâni pe ringul de dans, spre deliciul celor din jur. Deși nu este Fred Astaire, cu siguranță a părut să se distreze, la fel ca și cei cu care a dansat.

Aflat într-o vervă plină de farmec, regele dorește să arate și o altă față a monarhiei, arătând că este accesibil, că înțelege și că îi pasă de populația locală, scrie presa externă. Iar imaginile filmate vorbesc de la sine.

Scenele cu Regele relaxându-se pe ringul de dans urmează unei săptămâni dificile în care au fost difuzate dezvăluirile Netflix Meghan și Harry, mai scrie presa din Marea Britanie.

Secretul longevității regelui

Rețeta pentru o viață lungă o dezvăluie Signe Svanfeldt, nutriționistul de la Lifesum, care a spus că regele Charles bea în fiecare dimineață o ceașcă de ceai negru Darjeeling, dar și un pahar de suc din fructe pentru menținerea sănătății inimii și normalizarea tensiunii arteriale.

„Ceaiul Darjeeling are numeroase beneficii pentru sănătate grație proprietăților antioxidante și, în plus, este o sursă bogată de vitamine și polifenoli, fapt pentru care normalizează tensiunea arterială, reduce inflamațiile și contribuie la menținerea sănătății inimii”, a spus nutriționistul Signe Svanfeldt.

Ceaiul Darjeeling are în componență quercetină, un compus ce favorizează reducerea riscului de ateroscleroză. Mai mult, flavonoidele din ceai ajută la reducerea hipertensiunii, inflamațiilor și a bolilor vasculare.

Pe lângă asta, regele Charles obișnuiește să consume un pahar de suc de fructe, bogate în vitamine, minerale și fibre, astfel că nutrienții ajută la ameliorarea unor probleme de sănătate și la întărirea sistemului imunitar al suveranului britanic.

Dansul regelui este influențat și el probabil de același ceai miraculos. Întrebare: noi de unde să îl cumpărăm?