Info Actual > Showbiz > Dan Bittman își da masca jos. „Astea nu le înghit…!”
Showbiz

Dan Bittman își da masca jos. „Astea nu le înghit…!”

Dan Bittman își da masca jos. „Astea nu le înghit...!”

Anul trecut, Dan Bittman s-a aflat în centrul unui uriaș scandal după un mesaj anti-mască. Atunci, celebrul cântăreț s-a declarat convins că situația epidemiei de COVID-19 nu este așa cum o prezintă autoritățile. Declarațiile sale au devenit virale în mediul online și a fost aspru criticat de admiratorii săi, și nu numai.

„Dacă atât de tare ne protejează masca de ce nu lași oamenii să vină la teatru cu măști, sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă. Stau oamenii în metrou…Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Dacă noi ne luăm după statistici trebuia să fie aoleu și văleleu, nu aveau unde să îi mai bage. Cum se face, că aoleu nu mai avem locuri în ATI.

Am gura spurcată și îmi permit s-o spun și asta o să fac până o să închid ochii, de COVID. Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta, pentru că sunt degradante si dezumanizante. Îmi spun părerea și am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, spunea artistul.

Acum, într-o ediţie specială Evz Play, Dan Bittman și-a dat masca jos. Acesta a spus că nu are de gând să se vaccineze curând.

„Am trăit ca un om liber și îmi place să cred că m-am născut liber și așa o să mor, o să mor în condițiile mele. Nu o să mor că mă omoară ăștia cu covidul. îmi place libertatea la nebuie. Cu asta m-am ocupat în mica parte a vieții și atunci nu pot să accept așa orice părere și orice restricție numai de dragul de afi obidient și frumos. Dacă nu vi cu un argument pentru care să fac ceva imi este foarte greu să îl accept. Libertatea asta de exprimare, ce facem cu ea? Nu mai avem voie să vorbim că ne e frică? Aia era pe vremea lui Ceaușescu…

În momentul când a început pandemia…Cifrele arată că nu pandemie. Pandemia se declară la 80.000 din populație. Mai e mult până acolo. Sunt doar două milioane de decedați, mai e mul până acolo, ca să o declari pandemie.

În momentul în care s-a declanșat povestea cu covidul am fost și sunt un tip foarte responsabili, am trei copii, nu am știut de unde se apucă.Am respectat legea și o respect în continuare, dar când am văzut ce …Stăteam halucinat în fața televizorului și spuneam: ăștia își bat joc de mine…”.

Întrebat dacă s-a vaccinat, artistul a spus: „ Încă nu. Aștept Johnson. Să fac o singură…, păi ce mă fac de două ori…O să mă vaccinez. Aștept sau o să o fac cu Astra Zeneca…”