Diverse

Dan Diaconescu l-a scos pe George Simion dintr-o mare încurcătură. „I-am zis să vină repede…”

Dan Diaconescu l-a scos pe George Simion dintr-o mare încurcătură. „I-am zis să vină repede…”

George Simion și-a văzut visul cu ochii. A devenit bărbat însurat, iar fericirea lui nu poate fi descrisă în cuvinte. La cununia civilă, liderul AUR i-a avut aproape pe cei mai buni prieteni, la loc de cinste fiind Victor Ciutacu și Robert Turcescu.

Dar și fostul patron al OTV, Dan Diaconescu care a precizat că trebuie să aibă grijă de George, un tânăr politician, pentru a nu trece prin problemele pe care le-a avut el.

Petrecere pe cinste la restaurantul resortului

După ce George și iubita lui, Ilinca Munteanu au spus Da în fața primarului din Măciuca, toată lumea a dat fuga la restaurantul resortului unde azi va avea loc inedita nuntă și au sărbătorit cu muzică bună și preparate tradiționale românești.

Dacă la cununia civilă Ilinca a strălucit într-o rochie albă, iar George a purtat un costum negru, pentru petrecere cei doi s-au schimbat în ținute mult mai lejere. Ilinca a ales o rochie cu umerii goi, neagră în partea de sus, iar politicianul și-a pus cămașa tradițională.

George s-a distrat pe cinste alături de lăutari cu care a cântat cele mai cunoscute melodii, spre bucuria invitaților. Apoi toată lumea s-a prins în horă.

Dan Diaconescu, martor la cununie

Dan Diaconescu nu a fost doar invitatul lui George Simion, ci și martor la marele eveniment. Liderul AUR spune că cei doi nu au vorbit dinainte despre acest lucru, decizia fiind luată pe loc și întâmplător.

„Domnul primar, eram cu el într-o întâlnire, și mi-a zis că îmi trebuie și doi martori. Și Dan mă suna în momentul ăla și i-am zis să vină repede. Nu mă interesează că Dan Diaconescu pușcăriașul, condamnatul penal… Dan Diaconescu este o victimă a sistemului care a nenorocit România în ultimii 32 de ani.

Eu nu mă feresc să o spun, nu am grețuri. Ce pedeapsă i-au dat, ca până în 2025, timp de 10 ani, să nu poată să apară nicăieri, nici pe sticla, nici pe Facebook. De ce? Ce poate să spună atât de rău? Dacă sunt oameni care îl iubesc, de ce să nu poată să-l vadă, ce, e regim totalitar?”, a mărturisit George Simion.

Brățările pe care le vor purta invitații sunt inscripționate cu motive tradiționale

Cei peste 10.000 de invitați la nunta lui Simion vor avea parte de cele mai frumoase surprize, printre care și plimbări cu un balon cu aer cald. Nici copiii nu au fost uitați, iar cei mici se vor delecta cu teatru de păpuşi, ateliere de călărie, de desen şi grafitti, sculptură.

Nu în ultimul rând, va avea loc o demonstrație ecvestră, iar peisajul va fi întregit de daci și romani. Potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii, antrenul va fi întreținut de nume celebre precum Theo Rose, Sofia Vicoveanca, Plăieşii, Surorile Osoianu.

Alături de aceștia, vor fi Sava Negrean Brudaşcu, trupa Pheonix, Adrian Naidin şi Maria Gheorghiu. Cununia religioasă va avea loc la o biserică de lemn ridicată în incinta resortului, iar cei doi vor primi binecuvântarea de la IPS Teodosie.

Fiecare din cei 10.000 de invitați va purta o brățară inscripționată cu motive tradiționale, pe care scrie Ilinca şi George Simion şi mesajul „Uniţi din iubire”.

Fotografiile de la petrecerea de aseară au fost făcute de Robert Turcescu, jurnalist la Evenimentul zilei.