Actual Politică

Vânat, legume, sarmale cu mămăligă, iar desertul mere şi pepene. Ce lipseşte din meniul nunţii lui George Simion

Vânat, legume, sarmale cu mămăligă, iar desertul mere şi pepene. Ce lipseşte din meniul nunţii lui George Simion

Numai mâine nu-i poimâine, spune o vorbă românească, şi vine nunta lui George Simion. Tânărul politician a făcut ieri ultimele cumpărături. Până în prezent, 12.000 de euro l-a costat marele eveniment, bani despre care spune că provin din donații sau cadou de la nași.

Vânat, legume, sarmale cu mămăligă, iar desertul mere şi pepene. Ce lipseşte din meniul nunţii lui George Simion

George Simion a cumpărat o varietate mare de legume pe care spune că a cheltuit 7.000 de lei. Întrebat dacă invitații săi nu vor primi și carne la nuntă, Simion a lămurit misterul – vedeta evenimentului, din punct de vedere culinar, va fi un ceaun de 2 tone de vânat în care vor intra și legumele.

„Va fi cel mai mare ceaun de până acum. Avem mămăliguță cu brânză și mămăliguță cu sarmale și grătare. Tort era imposibil să fac pentru 10.000 de oameni că după aia apăreau divergente. Așa că avem mere de la Voinești, din Dâmbovița și de la Rădășeni din Fălticeni și avem pepeni de la Amara, din Ialomița”, a explicat George Simion.

Pe lângă brânza primită cadou de nuntă de la Gigi Becali, Simion a plecat singur la cumpărături. Link aici.

ÎPS Teodosie va oficia nunta lui George Simion din localitatea Măciuca

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, alături de ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, vor oficia slujba de cununie a liderului AUR, George Simion cu Ilinca Munteanu.

Ceremonia religioasă dintre George Simion și iubita sa, Ilinca Munteanu, va fi oficiată într-o bisericuță de lemn care se construiește în aceste zile. La evenimentul programat la Oveselu – Măciuca, pe 27 august, președintele AUR se așteaptă la peste 10.000 de invitați.

George Simion nu a ales întâmplător locația de la Oveșelu pentru ceremonia de nuntă. Aici este un resort de lux, de patru stele, pe care Simion l-a vizitat anul trecut.

Marele eveniment la care sunt aşteptaţi mii de oameni va avea loc peste trei zile, în comuna Măciuca din judeţul Vâlcea.

Jandarmii vor asigura în permanenţă paza marelui eveniment

Invitaţii vor intra pe bază de brăţară în local, iar jandarmii vor asigura în permanenţă paza. Mai mult, Primăria Măciuca a luat în calcul și restricţionarea circulaţiei pe anumite drumuri din comună, în ziua nunţii.

George Simion: sper să avem copii sănătoși, asta e tot ce contează

Referitor la criticile că îşi foloseşte nunta pe post de campanie politică, liderul AUR a spus:

„Câinii latră, caravana trece. Eu sunt încrezător, odată că pe plan profesional am făcut alegerea cea mai bună intrând în politică. Pe plan personal am făcut o alegere bună prin alegerea viitoarei mele soţii.

Sper să avem copii sănătoși, asta e tot ce ce contează. Şi noi să fim sănătoși și toți românii care se uită la noi să fie bucuroși. Cei care doresc să împărtășească acest moment, din dragoste îi invităm să ne fie alături. Cei care nu ne iubesc, atâta: să-și vadă de ale lor.”