Actual

Dana Budeanu: ”Ăștia pregătesc o vrăjeală că să închidă iar școlile”

Dana Budeanu: ”Ăștia pregătesc o vrăjeală că să închidă iar școlile”

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Dana Budeanu a vorbit despre cele mai grave evenimente din România din ultimul an, cum ar fi închiderea școlilor și desfășurarea cursurilor online.

Dana Budeanu, învitată luni seara, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea a comentat despre închiderea școlilor în timpul pandemiei.

„De departe cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Faptul că școala a fost întreruptă un an, ca nicăieri în lume. Vreau și eu să știu ce tribunal real ar trebui să judece autorii acestei crime.” a spus Dana Budeanu.

”Peste un milion jumtate de copii nu au avut acces deloc la școală online”

„A întrerupe procesul educațional definitiv un an. Nu s-a făcut școala o zi. Peste un milion jumtate de copii nu au avut acces deloc la școală online. Este o crimă. Nu există. Cine plătește pentru asta?

Oamenii nici măcar nu fac apel la autorități. În ce să crezi? În cine? În Anisie?” a declarat Dana Budeanu.

”Copiii au fost ținuți degeaba în casă”

Creatoarea de modă este de părere că elevii au fost ținuți în casă degeaba și crede că o să se închidă din nou școlile.

„Copiii au fost ținuți degeaba în casă. Nu a existat niciun studiu. Că dacă ar fi existat, ar fi ținut toate țările. Sau nu ne mai luăm după ei acum? Că noi lumina luăm de la UE. Cine a decis închiderea școlilor în România?

Nu avem un nume. Există un om care a zis asta. Care este peste prim-ministru. Cine hotărăște? Cine este peste prim-ministru?

Ăștia pregătesc o vrăjeală că să închidă iar școlile”, a spus creatoarea de modă, Dana Budeanu, potrivit Antena 3.