Info Actual

Info Actual > Showbiz > Daniela Crudu, declarații în premieră despre bătaia primită de la iubitul croat. „Eram cu psihicul la pământ atunci”
Showbiz

Daniela Crudu, declarații în premieră despre bătaia primită de la iubitul croat. „Eram cu psihicul la pământ atunci”

Daniela Crudu, declarații în premieră despre bătaia primită de la iubitul croat. „Eram cu psihicul la pământ atunci”

Daniela Crudu, declarații în premieră despre Eram cu psihicul la pământ atunci

Prezentă pentru prima oară într-un studio de televiziune, de la celebra bătaie pe care a încasat-o de la iubitul său croat, Daniela Crudu a vorbit de momentele dificile pe care le-a trăit în perioada care a urmat.

Crudu a declarat în emisiunea lui dan Capatos, Xtra Night Show, de la Antena 1, că nu a dat niciodată declarații depre ceea ce s-a întâmplat atunci. Cel mai amuzant din tot ce s-a întâmplat i s-a părut faptul că, după ce a bătut-o, iubitul ei a fugit cu tramvaiul.

„Eram cu psihicul la pământ atunci. Nu mai suntem împreună! Ce treabă mai am eu? Au fost doar speculații! Nu am vrut să depun plângere! Am trecut peste, a fost nasol. Credeam că e ok, voiam seriozitate! Am stat un an și jumătate cu el”, a spus fosta asisitentă TV.

Simpatica vedetă a mai spus că până la acel incident, iubitul ei croat nu a fost violent absolut deloc și, tocmai de aceea șocul din acea zi nefastă a fost cu atât mai mare. Daniela Crudu a spus că probabil iubitul ei nu s-a putut obișnui cu atenția pe care o primea de la cei din jur și a devenit gelos.

„El era cu melița. Era tot timpul cu gura pe mine că eu sunt mai nebunatică. Dar nu a fost violent niciodată. O dată și la revedere. Drum bun. Am aici viață frumoasă, toată lumea mă iubește și crede-mă că nu m-aș mai întoarce niciodată la el. N-a niciun motiv”, a mai spus Daniela Crudu.