Actual

De ce crede George Simion că îl anchetează DNA: Aflu de la presă că sunt anchetat. Nu e normal să ştie un jurnalist înaintea mea

De ce crede George Simion că îl anchetează DNA: Aflu de la presă că sunt anchetat. Nu e normal să ştie un jurnalist înaintea mea

George Simion s-a arătat destul de deranjat de faptul că a aflat din presă că este anchetat de DNA privind finanţarea campaniei electorale. Simion este de părere că a început să deranjeze foarte tare, mai ales că ultimele sondaje arate o creştere foarte mare a partidului său. De asemenea, nici şicanele sale la adresa lui Virgiil Popescu, ministrul Energiei nu sunt văzute foarte bine.

De ce crede George Simion că îl anchetează DNA. “Aflu de la presă că sunt anchetat. Nu e normal să ştie un jurnalist înaintea mea”

Liderul AUR spune că nu are cunoştinţă de ancheta DNA şi se întreabă dacă e normal să ştie un jurnalist înaintea noastră.

„De când am crescut foarte mult in sondajele de opinie si le suflăm în ceafă partidelor din actuala coaliţie, m-am trezit o ţintă. Nu e o problemă dacă sunt huiduit. Sunt om politic, îmi asum si sa fiu huiduit, si sa fiu aplaudat, si sa fiu terfelit, dar să văd ca se adauga huiduieli la montaj unde nu au fost. La mare parte din televiziuni erau titluri de genul „Simion huiduit”. Aseară erau titluri despre tatăl meu că are dosar ultraj si despre bucătarul de la nuntă că are dosar penal. În fiecare zi tot vor veni astfel de stiri, de atacuri, pe măsură ce AUR va creşte”, a declarat liderul AUR la România Tv.

Potrivit datelor colectate de SOCIOPOL, contorizate la finalul verii, PNL a scăzut puternic, PSD se menține în vârf, iar AUR a bifat o creștere spectaculoasă.

„Potrivit analizei de la finalul lunii august, e o situație interesantă. PNL resimte cel mai puternic limitările electorale guvernamentale, este cu două picioare sub 20%, la 15% (…) USR se ține dintr-un nucleu de intenți, fierbinți, un nucleu de mici tineri frumoși și liberi care nu vor să recunoască faptul că au fost păcăliți”, a declarat sociologul Mirel Palada la România TV.

Liderul AUR, George Simion spune cine profită de pe urma scumpirilor din energie

George Simion nu-l uită şi nu-l iartă pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, ba mai mult îl acuză că este printre cei care s-au îmbogăţit de pe urma crizei din energie. Simion spune că a fost printre primii care au denunţat criza din energie, iar guvernanţii au acum două posibilităţi pentru a absorbi bani din partea populatiei: ori tipăreşti mai mulţi bani, ori pui oamenii să plătească

„Am fost printre primii care au denunţat criza din energie. Pentru a absorbi bani din partea populaţiei e nevoie să faci cumva: ori tipăreşti mai mulţi bani, ori pui oamenii să plătească”.

Preţurile de la energie nivel de global sunt umflate artificial, spune Simion, adăugând că statul încasează enorm în această perioadă, dar nu acesta este principalul beneficiar, ci multe offshore-uri.

„Românilor le vin facturi exagereat de mari. Nu plafonarea facturilor este soluţia, ci revenirea la reglementarea pieţei. Noi producem în România energie. Am făcut un calcul, ce produce Hidroelectrica şi Nuclearelectrica este suficient cât să acopere consumatorii casnici. Nu mai trebuie să trecem prin 100 de mâini. Altfel o să stăm în frig, în foame”, a mai spus politicianul.

Planul lui Virgil Popescu şi planul celor care au creat această criză energetică artificială din România este ca românii să nu mai fie proprietari, susţine Simion.

„Acum vin regularizări în care unii trebuie să plătească mii de euro. De unde să plătească pensionarii? Virgil Popescu ne spune că trebuie să schimbăm becul”, a declarat liderul AUR la România Tv.