Showbiz

De ce se termină „Dinastia”? A fost serialul anulat? Iată ce știm

De ce se termină „Dinastia”? A fost serialul anulat? Iată ce știm

Este sfârșitul unei dinastii în septembrie 2022 – la propriu: Dinastia se termină. Serialul CW a fost o renaștere a serialului din anii ’80 (avea același nume).

Așadar, de ce se încheie serialul relansat cu doar cinci sezoane, în loc de opt, ca în cazul serialului original? Iată ce știm:

Reînvierea serialului Dynasty urmează o premisă similară cu cea a originalului – două gospodării super-bogate, familia Carrington și familia Colby, amândouă la fel de demne (mai degrabă dramatice), se dușmănesc pentru bani, control, relații, putere și multe altele (sloganul sezonului 5 a fost, „Rămâi bogat sau minte încercând”).

De ce se termină de fapt „Dinastia”?

Este pur și simplu un caz de audiență scăzută, potrivit unui raport Deadline.

Se pare că „Dinastia” acestor vremuri a făcut mulți bani pentru CW prin intermediul acordului de streaming încheiat cu Netflix. Cu toate acestea, nu a fost suficient pentru a salva serialul. Serialul a atras audiență bună datorită Netflix, dar a avut rezultate slabe atunci când episoadele au fost difuzate în direct pe CW.

Distribuția serialului „Dynasty” se poate angaja în dușmănii familiale și de altă natură în serial, dar este destul de evident din postările lor de pe social media cât de mult se adoră unii pe alții.

Însăși Fallon Carrington, Liz Gilles, a postat un videoclip pe Instagram cântând clasicul lui Billy Joel, „Piano Man”, împreună cu partenerii ei din distribuție, postând videoclipul cu textul: „Adio, Dinastia mea dragă. Aceste momente îmi vor lipsi cel mai mult”.

Daniella Alonso, actrița din spatele lui Cristal Carrington, a postat, de asemenea, un omagiu dulce pe Instagram, scriind: „Nu mi-aș fi putut imagina acum trei ani ce va deveni această călătorie! Dar voi fi mereu recunoscătoare pentru toate amintirile și prieteniile pe care mi le-am făcut de-a lungul timpului.”

Eliza Bennett, care o interpretează pe Amanda Carrington în Dinastia, a declarat pentru LA Confidential: „A fost foarte emoționant să-mi iau rămas bun de la echipă și de la distribuție. Așa că mă simt foarte recunoscătoare că am reușit să fac parte din acest minunat serial de cinci ani, mă simt onorată și sunt emoționată pentru finalul pe care urmează să-l vadă fanii, pe data de 16 septembrie.”