Info Actual

Info Actual > Diverse > De necrezut! Umilită și alungată din bloc, doar pentru că lucrează în spital
Diverse

De necrezut! Umilită și alungată din bloc, doar pentru că lucrează în spital

De necrezut! Umilită și alungată din bloc, doar pentru că lucrează în spital. O asistentă din Galați a transmis un mesaj pe pagina sa Facebook, în care povestește chinurile prin care a trecut, doar pentru că lucrează într-un spital de boli infecțioase.

Mihaela Moga Pal, în vârstă de 44 de ani, a povestit că a fost dată afară din magazinul blocului și că ușa de la intrarea în apartament i-a fost stropită cu clor. Frica de îmbolnăvire, de moarte, scoate tot ce e mai rău din oameni. Dacă multe cadre medicale și-au dat demisia, de teama de a nu fi infectate, altele sunt marginalizate de oamenii lângă care trăiesc.

„Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase Galați. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani… Mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis poliția acasă… M-au dat afară din magazinul blocului doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase.!!!! Ce să înțeleg…. E discriminare????”, a fost mesajul Mihaelei Moga Pal.

Postarea a devenit virală. Gălățeanca a primit multe mesaje de încurajare. „Ar fi frumos ca atunci când ajungi acasă să te aștepte cu flori. Că nu ești una din acele persoane care și-au dat demisia. Meriți tot respectul”, a scris un gălățean pe Facebook. „Cand vor ajunge la spital la dvs sa dati cu clor pe ei si sa-i trimiteti la magazin 😡😡😡 Oameni salbatici 😤”, a scris altcineva. „Nu se pot numi oamenii astfel de specimene 😥 Multă sănătate!!! Doamne ajută”, a fost mesajul de încurajare al altei persoane.