Actual

Demisie BOMBĂ la Palatul Victoria. Grupul de Comunicare Strategică rămâne fără ȘEF

Demisie BOMBĂ la Palatul Victoria. Grupul de Comunicare Strategică rămâne fără ȘEF

Demisie BOMBĂ la Palatul Victoria. Grupul de Comunicare Strategică rămâne fără ȘEF! Andi Manciu a anunțat că a solicitat eliberarea sa din funcție.

Într-o postare pe rețelele sociale, Andi Manciu a declarat că a fost „o perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări și de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct și alții să preia această responsabilitate”.

„M-am hotărât să solicit eliberarea mea din funcție începând din 1 Mai. S-a făcut aproape un an și jumătate în care m-am ocupat în calitate de consilier de stat de coordonarea comunicării guvernamentale. O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări și de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct și alții să preia această responsabilitate.

Demisie BOMBĂ la Palatul Victoria. Vreau să le mulțumesc celor care mi-au acordat încredere și sper că tot ce am făcut le-a răsplătit această încredere. Am pus toată energia și priceperea mea pentru a face lucrurile cât se poate de bine, în condițiile date. A fost un maraton pe care l-am dus la final”, a scris șeful Grupului de Comunicare Strategică

„Sunt mulțumit că las ceva în urmă în privința modului în care se realizează comunicarea guvernamentală, lucruri care nu pot fi întoarse, ci pot fi duse doar mai departe.

Le transmit aprecierea mea celor din Direcția de comunicare a Guvernului, pentru faptul că au ținut pasul cu un ritm, uneori, infernal. De prea multe ori munca acestor oameni este văzută ca un dat, ceva ce vine de la sine. Nu este așa! Acolo în spate sunt persoane care zilnic sunt preocupate să facă lucrurile să funcționeze, și prea puțini le realizează sau apreciază eforturile”, a mai punctat Andi Manciu.

În cadrul unei conferințe de presă, Ludovic Orban a fost întrebat de jurnaliști de ce și-a dat demisia Adrian Manciu, șef al Grupului de Comunicare Strategică.

”Și-a dat demisia ca să revină la partid. Va fi șeful departamentului de relații cu dumneavoastră (n.r. se referă la mass-media)”, a declarat Ludovic Orban.