Actual Diverse

Crimă atroce. Cadavrul unei fetițe de 12 ani care nu s-a întors de la școală a fost găsit într-o valiză

Crimă atroce. Cadavrul unei fetițe de 12 ani care nu s-a întors de la școală a fost găsit într-o valiză
NBC News

O descoperire macabră a avut loc în acest weekend, la Paris. Cadavrul unei fetițe de 12 ani a fost găsit într-o valiză, iar aceasta se afla în portbagajul unei mașini. Sinistra descoperire a fost făcută de poliția din Paris, sâmbătă, 15 octombrie 2022, după ce mama ei a mers personal la poliție, vineri după-amiază, pentru a anunța dispariția fetei.

Descoperire macabră. Cadavrul unei fetițe de 12 ani care nu s-a întors de la școală a fost găsit într-o valiză. Video

Vineri după-amiaza, fetița era așteptată acasă, ca în orice altă zi. Numai că ea nu a mai ajuns, iar tatăl și mama îngrijorați au anuțat imediat poliția pariziană.

Potrivit unei surse citate de rfi.fr, tatăl fetei devenise îngrijorat după ce fiica sa nu se întorsese de la școală. Bărbatul și-a anunțat soția, care a plecat personal la poliție pentru a declara dispariția copilei.

Detectivii au început căutările în arondismentul 19 din nord-estul țării, după ce în subsolul casei familiei au fost găsite semne evidente de răpire.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat cum o femeie în vârstă de 20 de ani se afla în fața clădirii și trăgea după ea o valiză grea, care ulterior a fost găsită la câteva străzi distanță, din nefericre cu trupul micuței fete înăuntrul acesteia.

Poliția a declarat că fetița era legată și avea un căluș în gură, iar gâtul îi fusese tăiat de mai multe ori. De asemenea, se spune că avea numere scrise pe corp. Era încătușată, iar mâinile și picioarele îi erau legate între ele.

Detectivii din capitala franceză nu au identificat încă explicația numerelor, deși se așteaptă să găsească răspunsuri în urma arestării a șase persoane, inclusiv a femeii care a fost văzută târând valiza.

Nu au fost oferite motive pentru arestarea celorlalte cinci persoane, printre care se numără și bărbatul care a descoperit valiza. Se spune că acesta ar fi anunțat poliția, potrivit media.

O anchetă de crimă este acum în curs de desfășurare, pentru a identifica modul în care corpul fetiței de numai 12 ani a ajuns în valiză.