Info Actual > Showbiz > Despărțire șoc în showbiz-ul românesc. Erau împreună de 6 ani și toți îi considerau cuplul perfect
Showbiz

Despărțire șoc în showbiz-ul românesc. Erau împreună de 6 ani și toți îi considerau cuplul perfect

Despărțire șoc în showbiz-ul românesc. Erau împreună de 6 ani și toți îi considerau cuplul perfect

Din cuprinsul articolului

Despărțire șoc în showbiz-ul românesc. Erau împreună de 6 ani și toți îi considerau cuplul perfect

Magda Vasiliu, fosta prezentatoare de televiziune de la Prima TV, trece prin clipe crele în apropierea sărbătorilor de iarnă.

De parcă nu au fost de ajuns două divorțuri și un copil bolnav, acum, când a crezut că totul e bine și frumos, viața ia mai dat o palmă. Magda Vasiliu și soțul său, Cosmin Stoian, vor pune punct căsniciei. Cei doi au luat-o pe drumuri diferite după aproximativ șase ani de căsnicie.

Magda Vasiliu a plecat de la Prima TV, având o serie de probleme înfiorătoare în viața personală. Vedeta s-a mutat în Italia pentru a avea grija cu sfințenie de fiul ei bolnav de cancer, iar în primăvara a anunțat că divorțează pentru a treia oară.

Fosta prezentatoare a fost enervată la culme de internauți. Mai mulți bărbați au încercat să o curteze pe rețelele de socializare, iar aceasta le-a transmis un mesaj tăios.

„Tot am răbdat, am ignorat, m-am făcut că nu pricep etc etc… Dar mi-a ajuns. Pentru toți cei care îmi trimit tot felul de mesaje, care-mi plâng de milă, care se oferă să-mi aline singurătatea, care își oferă ajutorul/sprijinul etc. etc, am și eu un mesaj. Sunt ok așa cum sunt. Chestiunile care țin strict de viața mea personală mă privesc pe mine și cam atât. Că există sau nu cineva, nu e treaba nimănui. Doar a mea.

Eventual sora mea sau mama sunt informate despre ultimele evoluții din viața mea sentimentală. Și prietenele foarte apropiate. Nu am multe… dar alea pe care le am sunt perfecte. E adevărat că pe soră-mea aș clona-o, că de vreo câteva că ea chiar aș avea nevoie, dar mă mulțumesc și cu situația actuală. Așa că domnilor care-mi scriu/comentează le recomand să nu-și facă griji pentru mine, pentru că sunt mai mult decât ok”, a scris Magda Vasiliu, pe contul de Facebook.

Magda Vasiliu a trecut prin 3 divorțuri

În primăvară, Magda Vasiliu a declarat că divorțează pentru a treia oară. Prezentatoare nu a vrut să ofere mai multe detalii, dar a povestit că a luat această decizia pentru că nu se mai regăsea în căsnicie și nu mai era fericită.

„Este o decizie pe care am luat-o de comun acord și pe care nu îmi doresc să o comentez, pentru că nu este nimic spectaculos. La un moment dat, prioritățile se schimbă, țelurile se schimbă. Așa cum a fost mutatul în Italia, apoi boala lui Vlad.

Probabil că la un moment dat apar tot felul de lucruri, așa că am decis fiecare să mergem pe drumul lui. Dar nu e nimic de ascuns, nimic senzațional. (…) Pur și simplu, e o decizie luată cu maturitate, pentru că nici eu, nici fostul soț nu mai avem 20 de ani”, a declarat Magda Vasiliu, în emisiunea lui Cristi Brancu, potrivit Cancan.