Actual Diverse

Destin tragic. Soția lui Michael Schumacher vinde monopostul câștigător din 1998 pentru a menține tratamentele

Destin tragic. Soția lui Michael Schumacher vinde monopostul câștigător din 1998 pentru a menține tratamentele
Arhivă

Încă un bolid „marca” Shumacher este scos la vânzare. Soția celebrului pilot de formula 1 speră să scoată câteva milioane bune de dolari pe el, pentru a putea păstra stilul de viață de până acum. Fostul pilot are parte de un adevărat spital în propria casă.

Ferrari F300 este monopostul cu care campionul mondial Michael Schumacher a concurat doar de patru ori în 1998 și a câștigat toate aceste curse. Atunci, marele rival în competiții era Mika Hakkinnen.

Soția lui Schumacher, Corinna, se așteaptă să obțină pentru această adevărată bijuterie între șase și opt milioane de dolari. Licitația este programată în perioada 18-20 august, în California, scrie evz.ro.

Ferrari F330 are șasiul proiectat de un grup format din Rory Byrne, Giorgio Ascanelli, Aldo Costa, Willem Toet și Nikolas Tombazis. Motorul este V10 și produce de 800 de cai putere și un sunet unic.

Michael Schumacher și accidentul care l-a scos de pe pistă

Pe 29 decembrie 2013, campionul german de Formula 1 a suferit un accident la ski în Maribel, o stațiune din Alpii francezi, în urma căruia a suferit multiple traumatisme la cap. A stat șase luni în comă și nici până în prezent, germanul nu s-a recuperat după evenimentul nefericit. A intrat într-un proces de recuperare, însă progresele sale au fost minuscule. De asemenea, doar câteva persoane au primit permisiunea să-l vadă pe Schumacher.

Familia septuplului campion mondial a făcut totul pentru a-i asigura tratamentul necesar refacerii. Pentru a-i susține tratamentul, a vândut diverse proprietăți și mașini speciale.