Actual

Destinul tragic al unui politician român. Secretarul General la „Uniunea Socială Popular Creștină” a murit în timpul unui live

politician

Evenimentul tragic a avut loc sâmbătă, 9 aprilie, în timpul unei ședințe online pe Zoom, la care participa alături de alți 11 colegi din partid. Pe nume Gheorghe Iancu, acesta era Secretarul General la „Uniunea Socială Popular Creștină.

Politicianul a suferit un stop cardiac, fără ca restul colegilor să observe și să acționeze!

Într-o postare publicată pe Facebook, jurnalistul Horațiu Rădulescu a menționat că întâlnirea politicienilor a durat aproximativ două ore, iar subiectul era „prăbușirea României”. La minutul 55 al emisiunii, politicianului Gheorghe i s-a făcut rău și s-a prăbușit de pe scaun, în lateral. Se pare că nimeni nu a fost surprins de cele întâmplate, chiar dacă bărbatul nu a mai revenit din poziția respectivă și a mai participat la întâlnire.

„Sâmbătă 9 aprilie, Horneț pe post de moderator al propriei „emisiuni” cu „moderator adjunct” o individă pe nume Mihaela Meresi, a încărcat ecranul telefoanelor, P.C-urilor, laptop-urilor, tabletelor cu imaginea a 12 persoane, adică ei „moderatorii” și zece „invitați”! Și timp de peste două ore în așa zisul „live”, și încă alte 35-40 de minute după închiderea acestuia, au discutat de te doare mintea! Un ghiveci total, greu de auzit și de înțeles. Numai că în timpul așa zisei „emisiuni” un invitat a murit în direct, și nimeni nu a făcut nimic timp de aproape o oră și jumătate, chiar dacă omul se prăbușise într-o parte pe scaun și … normal, dinspre el numai tăcere. Este vorba de Gheorghe Iancu, Secretar General la „Uniunea Socială Popular Creștină”, care începând cu minutul 55 al emisiunii a agonizat nebăgat în seamă de nimeni, chiar dacă acest lucru se vede evident … Stop cardiac, precedat de congestie cerebrală. Un om, un patriot s-a stins „în direct” în nepăsarea „moderatorilor”!”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Într-un comentariu la propria postare, jurnalistul Horațiu Rădulescu susține că momentul prăbușirii se vede în filmare și că bărbatul a rămas în poziția respectivă timp de o oră și jumătate. Așa a fost găsit de soția sa mai târziu, când aceasta a ajuns acasă.