Diverse

Dezvăluirile fostei directoare de penitenciar, lansată acum în industria filmărilor pentru adulți, despre Andrew Tate

Dezvăluirile fostei directoare de penitenciar, lansată acum în industria filmărilor pentru adulți, despre Andrew Tate
TikTok/gorjonline.ro

Oana Tașcău, fosta directoare a Penitenciarului din Craiova, sare în apărarea lui Andrew Tate și susține că acesta nu avea nevoie să forțeze vreo femeie pentru a-i obține serviciile. Totodată, fosta directoare, Oana Tașcău arată că și ea a fost model pe OnlyFans pentru frații Tate, iar ei s-au purtat foarte bine cu ea.

”Mi se pare foarte nedrept ce se întâmplă”

În acest context, Oana Tașcău a precizat: ”Mi se pare foarte nedrept ce se întâmplă. Andrew este un om deosebit, un om care respectă femeile și un om care tratează pe toată lumea frumos. Am locuit o perioadă chiar în aceeași casă cu acest om și vreau să spun că m-a tratat ca pe o soră și m-a ajutat foarte mult. După ce m-am pensionat m-am apucat de OnlyFans și el m-a ajutat cu absolut tot (…) Nu cred că este genul de bărbat care să aibă nevoie să recurgă la violențe pentru a avea o femeie”.

Trecutul fostei directoare a Penitenciarului

Fosta directoare a Penitenciarului Craiova – Pelendava, are un trecut plin de scandaluri, iar asta se datorează faptului că în perioada cât a fost director de penitenciar a fost acuzată că s-a culcat cu un deținut, fiind totodată,  implicată într-un alt scandal din cauza unor imagini în ipostaze sexy. Tașcău a devenit subiect de scandal după ce a postat imagini în ipostaze intime pe o platformă on-line destinată adulților. Iar, scandalul vine la scurt timp după ce s-a pensionat pe caz de boală.

FOTO gorjonline.ro

După o carieră plină de acuzaţii de corupţie, Oana Tașcău a ieșit la pensie după ce a fost învinuită de modul în care ar fi manageriat închisoarea de la Pelendava, dar și de faptul că, în calitate de șef de tură la Penitenciarul de maximă siguranță Craiova, ar fi avut o relație neprofesională cu un deținut închis în dosarul „Cocaină la Marea Neagră”. Și trebuie spus că toate acestea nu au împiedicat fostul bugetar să candideze inclusiv pentru funcția de director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor(ANP).

Din scandal în scandal

Pe parcursul carierei sale în cadrul ANP, Oana Tașcău a trecut din scandal în scandal din care nu au lipsit acuzaţii pentru presupuse angajări ilegale, fals în acte sau pentru dispariția unei cantități de 250 tone de orz pe care hoții ar fi furat-o din depozitul închisorii.

Și după ce a pierdut funcția de la Pelendava, Oana Tașcău a plecat la Penitenciarul de maximă siguranță Craiova, unde lucra ca șef de tură întrucât ar fi existat discuţii interne că ar fi întreținut relații sexuale cu un deținut. Iar, potrivit unor surse, ar fi vorba despre Tadas Miceika, fost luptător lituanian condamnat pentru trafic internațional de stupefiante în dosarul „Cocaină la Marea Neagră”.

Evaluată de tatăl copilului ei

Poreclită de deținuți, „Coana Orzoana”, a ocupat funcția de șef de penitenciar după susținerea concursului unde Ioan Băla, directorul Administrației Naționale a Penitenciarelor de atunci, dar și tatăl copilului Oanei Tascău, a făcut parte din comisia de examinare, fapt ce a dus, la acel moment, la demiterea acestuia din fruntea ANP, potrivit stiripesurse.ro.