Diverse

Diana Căldărescu, o artistă care trăiește la New York a uimit lumea cu cerceii creați de ea

Diana Căldărescu, o artistă care trăiește la New York a uimit lumea cu cerceii creați de ea

 Diana Căldărescu este un designer tehnic și un ilustrator de modă talentat, specializat în cercei în formă de candelabru care sunt funcționali și chiar se aprind.

Să ai candelabre în miniatură atârnate de lobul urechii tale poate suna kitschos, dar dacă acesta este stilul pe care îl urmărești, poți la fel de bine să mergi până în pânzele albe cu uimitorii cercei-candelabru cu lumină ai Dianei Căldărescu.

Tânăra artistă de origine română, dar care trăiește la New York, creează aceste minuni metalice din alamă, argint, aur de 14 carate și cristale de sticlă și adaugă un pic de magie sub forma unor lumânări cu vârfuri LED care se aprind efectiv datorită energiei furnizate de un mic pachet de baterii ascuns în spatele urechii purtătoarei.

Nu este clar cât timp poate menține luminile aprinse micuța baterie CR1632, dar cu siguranță este suficient pentru a face impresie. Vestea bună este că bateria este înlocuibilă, așa că poți să pui una nouă și să păstrezi atenția asupra ta.

Crescând în Los Angeles, Diana se îmbrăca adesea în stil vintage atunci când mergea să vadă filme vechi la diverse cinematografe din oraș, iar aceste experiențe au fost cele care au inspirat-o să creeze uimitorii cercei-candelabru.

Recent absolventă a Colegiului Tehnic de Comerț din Los Angeles, Diana Căldărescu are în prezent propria afacere de confecționare de bijuterii. Obișnuia să își vândă creațiile pe Etsy, dar în luna decembrie a anului trecut, și-a mutat operațiunile pe site-ul său oficial.

Cerceii ei în stil unic au în prezent un preț de 128 sau 158 de dolari perechea, dar majoritatea modelelor sunt epuizate, ceea ce nu este surprinzător, având în vedere cât de cool arată. Ea oferă o garanție de 1 an, dar se va asigura cu plăcere că cerceii tăi luminoși sunt în stare de funcționare chiar și după perioada în care sunt „asigurați”.