Info Actual > Politică > Diana Șoșoacă, declarațiile momentului: Am fost luată de pe stradă cu un pistol la tâmplă
Politică

Diana Șoșoacă, declarațiile momentului: Am fost luată de pe stradă cu un pistol la tâmplă

Diana Șoșoacă, declarațiile momentului: Am fost luată de pe stradă cu un pistol la tâmplă

Diana Șoșoacă, declarațiile momentului. Unul dintre cele mai sonore persoanaje din România a oferit dezvăluiri șocante despre un episod inedit din viața ei.

Senatoarea a declarat că a fost luată de pe stradă și amenințată cu pistolul la tâmplă și cuțitul la gât de către niște indivizi al căror nume nu a fost dezvăluit.

Conform celor dezvăluite de senatoarea independentă, indivizii (n.r. – al căror nume nu a fost dezvăluit) au răpit-o de pe stradă, după care i-au pus pistolul la tâmplă şi cuţitul la gât.

Scopul acestor ameninţări era legat de obţinerea unor acte-cheie în procesul pentru retrocedări. „Am fost luată de pe stradă cu un pistol la tâmplă şi cu un cuţit la gât pentru nişte retrocedări. Le-am spus că nu le dau niciun act.

Diana Şoşoacă: Am fost luată cu un pistol la tâmplă şi cu un cuţit la gât

Apoi am găsit toţi moştenitorii şi i-am pus pe capul lor, să-i despăgubească pe toţi. La ora asta, unii dintre cei mai săraci oameni din cătunul ăla şi-au schimbat viaţa datorită negocierilor mele. Ani de zile am fost supărată pe ceilalţi că nu erau ca mine…

Diana Șoșoacă, declarațiile momentului: Toată viaţa m-am luptat cu autorităţile. Era culmea ca din locul în care sunt acum să nu lupt până la capăt”, a spus Diana Şoşoacă în interviul realizat de Dan Bittman pentru EVZ Play.