Actual

Diana Șoșoacă, din nou revoltată! Pe cine cheamă senatoarea la protestul de pe 7 martie

Diana Șoșoacă, din nou revoltată! Pe cine cheamă senatoarea la protestul de pe 7 martie

Diana Șoșoacă, din nou revoltată! Pe cine cheamă senatoarea la protestul de pe 7 martie, împotriva măsurilor guvernului Cîţu, dar şi împotriva vaccinării.

Avocata Diana Șoșoacă i-a adresat preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, invitaţia de a se alătura unui protest organizat pe 7 martie, împotriva măsurilor guvernului Cîţu, dar şi împotriva vaccinării, în urma unui discurs politic susţinut în Parlament.

Senatoarea ete de părere că pentru faptul că la guvernare a ajuns coaliţia PNL-USR-PLUS-UDMR, este vina PSD, deoarece au votat legile prin care românilor li s-au aplicat restricţii pe timpul pandemiei.

Diana Șoșoacă, din nou revoltată!

„Nu e zi de la Dumnezeu să nu le spun, cel puțin PSD-ului, „e vina voastră. aveați majoritate în Parlament, ce ați căutat să votați legea 55/2020 si 136/2020?”. Ei, și în acest context domnul Ciolacu a avut un discurs în care a spus că având în vedere actualul guvern și cum respinge toate amendamentele, va ieși în stradă și va manifesta alături de cetățeni. Și atunci eu i-am spus că îl așteptăm cu drag.

Eu nu cred că s-a întamplat vreodată ca un parlament să nu aprobe niciun amendament. Știți ce au facut la mine? Nici nu mi le-au primit. Am depus șapte pagini de amendamente, aveam și pe alocații. Nu e nimic legal în ce se întamplă acolo.

”Eu susțin că românii trebuie să iasă în stradă pentru a se afla adevărul”

Eu sunt un profesionist în Parlamentul României, d-aia îmi și permit interpelările acelea, pe care singură mi le fac, niciun alt parlamentar nu le face, nu au curaj. Nu știu dacă ați auzit declarația mea politică, care a făcut mare vâlvă și înțeleg că deja a ajuns și la Comisia Europeana și a deranjat cumplit și ma bucur din suflet.

Eu am susținut și susțin că românii trebuie să iasă în stradă pentru a se afla adevărul. Nu trebuie să veniți la București, ieșiți în toate orașele. Și să vă vând un pont: legea adunărilor publice prevede că nu este nevoie de aprobare, dacă protestați în fața primăriei sau a consiliului local sau județean.

Deci ieşiți în stradă și apărați-vă odată copiii! Ieșiți și apărați-vă pe voi, pentru că veți muri tragic, vaccinați cu niste produse de care habar nu aveți ce sunt, cum sunt și ce efecte vor produce”, a spus Diana Şoşoacă pentru Cetateanul.net, citat de România TV.