Info Actual

Info Actual > Showbiz > Divorțul ținut la secret! Analia Selis şi soţul ei, Răzvan Suma, s-au separat. „Nu există drum înapoi”
Showbiz

Divorțul ținut la secret! Analia Selis şi soţul ei, Răzvan Suma, s-au separat. „Nu există drum înapoi”

Divorțul ținut la secret! Analia Selis şi soţul ei, Răzvan Suma, s-au separat. „Nu există drum înapoi”

Divorțul ținut la secret! Analia Selis şi soţul ei, Răzvan Suma, s-au separat. „Nu există drum înapoi”.

Analia Selis a divorțat de soțul său, violoncelistul Răzvan Suma, după 16 ani de căsnicie. Cei doi păreau făcuți unul pentru altul. S-au cunoscut la Conservatorul din Boston, unde ea lua lecții de canto, iar el studia violoncelul. Deși a avut rețineri legate de mutarea în România, Analia, care este din Argentina, și-a urmat fostul partener.
Analia Selis și-a anunțat divorțul pe pagina sa de Facebook și a precizat că nu are de gând să se întoarcă în Argentina.

„Așa cum ați auzit dimineața povestind cu băieți de la “Neața cu Răzvan și Dani”, anul trecut, pe 1 Decembrie m-am despărțit de fostul meu soț. La toți cei care de atunci pana acum m-ați întrebat cum e familia sau mi-ați trimis mesaje frumoase despre familia pe care o aveam aș vrea sa vă spun ca nu am putut sa vorbesc despre acest subiect.
Ca sa evit întrebări despre o “posibila împăcare” as vrea sa va spun ca in ceea ce ma privește nu exista drumul inapoi.

Acest an a fost un an intim, in care am avut nevoie de regăsire acasă alături de Noa și Tiago.

La toți cei care trec pe o despartire as vrea sa va spun ca timpul trece și cu siguranța viața merge înainte spre mult mai bine decât a fost. Viața este un dar extraordinar de minunat și merita trăită numai și NUMAI cu oameni și lucruri pe care merita sa le ai lângă tine, restul trebuie lăsate in spate și cu ușa bine bine Încuiată.
Simt nevoie sa precisez ca nu mi-am gândit sub nicio clipa sa plec din România, nici înainte nici atunci cand m-am despărțit și nici acum. România este o țara care mi-a dăruit și îmi daruiește in continuare foarte mult, așa ca anul aceasta, pe 1 Decembrie, o voi sărbători așa cum nu am putut anul trecut”, a fost mesajul Analiei Selis.
Revista VIP - Viata Invizibila a Personalitatilor

Analia şi Răzvan au doi copii, Noa (9 ani) şi Tiago (8 ani). Solista a mai pierdut o sarcină în 2009, chiar în ziua de Crăciun. Analia Selis a devenit cunoscută în România după ce a ocupat locul al treilea la Cerbul de aur, în 2004.