Diverse

Doliu în lumea sportului. Omagiile curg în mediul online după moartea unui popular luptător profesionist, în vârstă de 38 de ani

Doliu în lumea sportului. Omagiile curg în mediul online după moartea unui popular luptător profesionist, în vârstă de 38 de ani
Twitter

Veste tristă pentru fanii sportului. Omagiile au inundat rețelele de socializare după ce s-a aflat că Jay Briscoe, un luptător profesionist extrem de popular, a murit la vârsta de 38 de ani.

Lumea sportului îndoliată. Omagiile curg în mediul online după moartea popularului luptător profesionist Jay Briscoe, în vârstă de 38 de ani

Luptătorii și fanii wrestlingului deplâng pierderea actualului campion mondial ROH World Tag Team Jay Briscoe, care a murit la vârsta de 38 de ani. Vestea a fost dată de șeful AEW, Tony Khan, pe Twitter.

”Din păcate, Jamin Pugh a decedat”, a declarat Khan, care este și vicepreședinte și director de operațiuni de fotbal la clubul Fulham din Premier League.

”Cunoscut fanilor sub numele de Jay Briscoe, a fost o vedetă în ROH timp de peste 20 de ani, de la primul show și până astăzi”.

El a adăugat: ”Jay și fratele său Mark au dominat ROH, domnind campioni până în prezent. Vom face tot ce putem pentru a-i susține familia. Odihnește-te în pace Jamin”.

Cauza decesului nu a fost anunțată oficial, dar într-un tweet, un coleg de lupte a menționat despre o întâmplare tragică.

Istoricul și corespondentul de top în domeniul luptelor libere Dave Meltzer a precizat că Jay a murit într-un accident de mașină, care a mai curmat viața unei alte persoane.

”Tony Khan a anunțat pe Twitter moartea lui Jay Briscoe într-un accident de mașină”, a scris el.

”Două persoane aflate în mașină au murit într-un accident la ora 17:30. O veste îngrozitor de tragică”.

Împreună cu fratele său, Mark Briscoe, Briscoe Brothers au câștigat titlurile Ring of Honor World Tag Team de 13 ori, un record.

În calitate de concurent individual, Jay a fost, de asemenea, de două ori campion mondial ROH.

Omagii au inundat rețelele de socializare când vestea morții lui Jay Briscoe a început să se răspândească miercuri, 18 ianuarie 2023.

Triple H, de la WWE, a intrat pe Twitter pentru a-i aduce un omagiu starului ROH, despre care se zvonea cândva că ar fi fost o potențială semnătură a lui HHH în NXT.

”Un interpret incredibil care a creat o conexiune profundă cu fanii de wrestling din întreaga lume. Condoleanțele mele familiei și prietenilor lui Jay Briscoe”, a scris el.

Fostul star WWE Matt Hardy a adăugat:

”Am auzit această veste tragică în timp ce zburam cu avionul. Sunt DEVASTAT de faptul că Jay Briscoe (Jamin Pugh) a murit tragic astăzi. Am fost onorat să lucrez cu el de multe ori. L-am iubit pe Jay. Jay era ATÂT de real. Jay și-a iubit soția și copiii mai mult decât orice și am împărtășit această legătură. Am inima frântă pentru familia lui”.

Iar actualul luptător WWE, Sami Zayn, a declarat: ”Nu am cuvinte acum pentru a-mi exprima în mod corespunzător durerea. Îi iubesc pe Jay & Mark Briscoe. Întotdeauna i-am iubit. Nu aș fi fost aici fără ei. Sunt foarte norocos că am împărțit ringul & am împărțit atâtea râsete cu Jay Briscoe și sunt foarte trist să știu că niciuna dintre ele nu se va mai întâmpla. RIP prietenul meu”.

La ora închiderii ediției, mesajele colegilor, fanilor și cunoscuților luptătorului curg, încă, pe internet.