Actual

Dominic Fritz și Cătălin Drulă au pus tunurile pe Dacian Cioloș. ”Nu mai are nicio șansă să fie luat în serios”

Dominic Fritz și Cătălin Drulă au pus tunurile pe Dacian Cioloș. ”Nu mai are nicio șansă să fie luat în serios”

Tot mai mulți colegi și aliați ai lui Dacian Cioloș avansează ideea că acesta se află la finalul carierei sale politice. După Cătălin Drulă, actualul președinte al USR, acum a spus-o clar și primarul orașului Timișoara, Dominic Fritz. Zilele trecute, fostul coleg de partid, Cătălin Drulă spunea că exclude o alianță cu Dacian Cioloş în 2024, precizând că e un pic ridicol. Nu suntem totuşi la emisiunea ”Iarta-mă”.

Dominic Fritz și Cătălin Drulă au pus tunurile pe Dacian Cioloș. ”Nu mai are nicio șansă să fie luat în serios”

Dominic Fritz este de părere că Dacian Cioloş este la finalul carierei sale politice și nu mai are nicio șansă să fie luat în serios, fiind la al treilea sau al patrulea proiect politic.

”Eu cred că ce a făcut Dacian Cioloş pe care, personal îl apreciez, este clar sfârşitul carierei sale politice, pentru că în momentul în care pleci supărat că nu te-ai înţeles cu nu ştiu cine din propriul tău partid, în momentul ăsta cui mai spui că eşti marele luptător împotriva corupţilor şi împotriva neputinţei politice în România? (…)

România are nevoie de un partid care se luptă pentru profesori, pentru asistentele medicale, pentru corporatişti, pentru toţi oamenii care muncesc, pentru toţi, oameni care duc banii cu care România îşi susţine prosperitatea”, a precizat Dominic Fritz.

Fritz este de părere că Cioloş nu mai poate fi luat în serios, fiind la al treilea sau al patrulea proiect politic. Liderii USR stau liniștiti în privința acestuia, întrucât REPER nu are nicio șansă să mai rupă din fostul partid.

”Dacă eşti deja la al treilea sau al patrulea proiect politic, cine te mai ia în serios? Partidele care sunt astăzi la putere tocmai sunt partide care nu sunt doar un partid trend. Sunt partide care s-au înfipt totuşi în sistem şi de aceea, încă o dată, important este să avem un partid care sparge acest monopol PSD-PNL şi care nu este un partid de trend, un partid de lider”, spune Fritz, precizând că REPER nu este un partid fezabil.

”Partidul lider trăieşte cât trăieşte politic liderul. Avem nevoie de un partid sănătos care, tenace, pe termen lung, livrează pentru români. Şi eu sunt convins că singurul partid care îndeplineşte aceste criterii este USR”, a adăugat Dominic Fritz.

Cătălin Drulă nu are disponibilitate pentru un proiect comun cu Cioloș pentru viitoarele alegeri

La rândul său, președintele USR, Cătălin Drulă a declarat zilele trecute despre Dacian Cioloș că nu are nicio disponibilitate la un proiect comun cu acesta în 2024

„E un pic ridicol. Nu, nu suntem totuşi la emisiunea «Iarta-mă». Eu îl respect pe dumnealui. Au luat totuşi o alegere. Sunt pe calea lor. Pe mine mă interesează ce se întâmplă cu USR”, a completat Drulă.

Și Cristian Ghinea spunea recent că REPER, partidul lui Dacian Cioloş „va rupe” din voturile USR, dar că nu va obţine un scor electoral care să-i asigure intrarea în Parlament și că nu se va bucura de un mare succes.