Actual

Două cupluri de francezi dau lovituri la terasele din Cluj. Mănâncă și fug! Imaginile cu ei sunt în tot orașul 

Două cupluri de francezi dau lovituri la terasele din Cluj. Mănâncă și fug! Imaginile cu ei sunt în tot orașul 
Ziar de Cluj

Un local din Cluj a fost țepuit pentru a treia oară de clienții străni, în ultimele luni. Francezi sau spanioli, aceștia fac consumație, iar la final își iau tălpășița fără să scoată banii din buzunare.

Pub-ul țepuit se află în centrul Clujului și nu duce lipsă de clienți. Dimpotrivă, îi trec pragul atât români, cât și străini care sunt în vizită în oraș. Zilele trecute, patru cetăţeni francezi „au uitat” să achite o notă de plată de câteva sute de lei, după ce au stat nu mai puțin de șase ore pe terasă. Ceea ce nu știau ei e că localul are camera de supraveghere și au fost surprinşi foarte bine pe imgini, care au devenit publice.

Au fugit fără să plătească nota

Grupul de francezi a făcut consumaţie pe terasa localului, apoi a fugit pur şi simplu, fără să plătească nota.

„DIN NOU FRANCEZII! Salut camarazi! Vă cerem sprijinul în a găsi 4 francezi – Of, francezii ăştia! – care, după 6 ore petrecute la noi pe terasă, au fugit, literalmente, fără să plătească. S-a întâmplat miercuri seara. Mulţumim”, este mesajul celor de la Pub.

Pe filmuleț se vede cum francezii pândesc momentul în care ospătarii se află în interiorul localului, iar în momentul propice se ridică și pleacă de la masă, fără să se mai uite în spate. Unul dintre ei rămâne intenționat în urmă câteva secunde, pentru a lăsa impresia că va plăti, însă dintr-odată o ia la fugă pur şi simplu.

A doua țeapă luată din partea francezilor

Nu este pentru prima dată când patronii pățesc așa ceva. Chiar luna trecută, un alt grup de francezi a plecat fără să plătească nota.

Nici spaniolii nu se lasă mai prejos. În urmă cu câteva luni, s-au adunat mai mulți la o masă, au consumat ce au dorit, iar când au primit nota au fugit pur și simplu. Patronii au împânzit orașul cu capturi video cu toți cei care au recurs la această metodă.

În Cluj trăiesc câteva mii de francezi: studenți (cei mai mulți la Universitatea de Medicină şi Farmacie), oameni de afaceri şi profesionişti francezi care au ajuns aici în urma investiţiilor făcute în zona Clujului, conform adevarul.ro. Se pare că mâncatul și fuga devin un trend printre vizitatorii străini.