Politică

Dragnea, îngrijorat după vizita primită la pușcărie. Cu ce l-a speriat Codrin Ștefănescu

Dragnea, îngrijorat după vizita primită la pușcărie. Cu ce l-a speriat Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD când Liviu Dragnea era președinte, l-a vizitat pe Liviu Dragnea la pușcărie. Această vizită a avut o țintă clară.

Codrin Ștefănescu este foarte activ pe conturile de socializare, iar acest lucru l-a dus mai aproape oamenii care susțin Paridul Social Democrat. Susținătorii transmit tot felul de mesaje pe Facebook, iar acestea au ajuns la urechile fostului politician, Liviu Dragnea.

După vizita la pușcărie, Codrin Ștefănescu a scris un mesaj pentru toți internauții, în care i-a asigurat ”pe români” că mesajele lor au ajuns la Dragnea și că fostul președinte PSD s-a arătat îngrijorat de ce se întâmplă în București și, în general, în țară, potrivit Evz.

Dragnea, îngrijorat după vizita primită la pușcărie. Cu ce l-a speriat Codrin Ștefănescu

„Ieri am fost sā-l vizitez pe Liviu! I-am transmis multe dintre mesajele voastre și i-am povestit ce s-a ales de București. Și de țară, in general! Nu l-am văzut niciodată atât de abătut și îngrijorat. S-a ales praful de tot și el incă zace acolo!” s-a revoltat Codrin Ștefănescu. ” Și e ținut in continuare, amânat și pedepsit de aceeași grupare rezist cu care ne-am luptat până de curând! Asta am vrut să vă spun!”, a mai adăugat acesta.

Postarea lui a adunat peste 2500 de reacții

Postarea lui a adunat peste 2500 de reacții în trei ore și sute de oameni au comentat. Cei mai mulți i-au urat lui Dragnea ”sănătate și putere de muncă”, ”libertate, respect și prețuire”, au comentat că fostul lider PSD ”va intra în istorie ca erou” și au fost de părere că Dragnea este ”singurul care va sava România”. Alții i-au spus nemulțumirile față de actuala guvernare sau au postat poze cu Nicușor Dan și Clotilde Armand.

„Domnul președinte Liviu Dragnea va fi președinte al României! Nu va fi lasat! I se va cauta nod in papura, se vor inventa motive ca sa il tina inchis. Poate sa inoate Bucurestiul in gunoaie si tara in saracie, atata timp cat sunt comentarii cum am citit unul msi sus(.,,sa stea multi ani acolo unde e”) inseamna ca rezistii inca traiesc. Si sa nu uitam ca a aparut la butoane la parchetul UE, o mestera in facut dosare!”, scrie Nicusor Avram.

„DL-e CODRIN,AS DORI SA-I REAMINTITI DL-ui DRAGNEA ,UN PROVERB ROMANESC:PE CINE NU LASI SA MOARA NU TE LASA SA TRAIESTI.CAND A AVUT OCAZIA SA RETEZE CAPUL HIDREI IONANISTE ,A RENUNTAT.JEGUL DE LA COTROCENI TREBUIA SUSPENDAT.URMAREA?HIDRELE PNL-iste,USR-iste ,NU MAI AVEAU CAP ,IAR ACUM AVEAM ALTA SOARTA SI DANSUL NU ZACEA IN PUSCARIE CA DETINUT POLITIC.NU ESTE UN REPROS,DAR CU ASTFEL DE SATANISTI ,NU POTI DISCUTA DECAT PRIN TAIEREA CAPULUI” a scris Constantin Drezaliu.

„Mai mult de 60% din cei care va lamentati si comentati pe aici,pe pagina lui Codrin, ati votat cu dusmanii tarii ! Nici medicii,carora li s-au triplat salariile, profesorii ,mare parte din functionarii publici, carora le-au fost redate drepturile taiate de Basescu si au primit salarii decente, pensionarii care au primit pensii marite , toti ati votat cu Muianis,Orban,Barna si Ciolos ! Acum va dati loviti si nu mai puteti de mila lui Dragnea ! Sa se aleaga prafu’ de toti aia care au votat USR-PNL !”, spune Mihail Gegea.