Actual

Dragnea, la un pas de libertate! Viorica Dăncilă a reacționat!

Dragnea, la un pas de libertate! Viorica Dăncilă a reacționat!

În urma informației că Liviu Dragnea, fostul lider PSD, ar putea fi eliberat din închisoare, Viorica Dăncilă a reacționat. Aceasta a mărturisit că nu a vorbit cu cel care a susținut-o în funcția de premier.

„Nu am vorbit cu dl. Dragnea, dar îi doresc să aibă puterea să meargă mai departe și multă multă sănătate.” a spus Viorica Dăncilă întrebată fiind dacă a vorbit cu Liviu Dragnea, în contextul posibilei sale eliberări.

Viorica Dăncilă a mai precizat că, dacă fostul lider PSD ar contacta-o ar discuta cu el.

”Dacă dl. Dragnea mă va contacta, voi discuta cu dânsul, dar cred că prioritățile dânsului sunt, în primul rând, cele legate de familie” a mai spus fostul premier, Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă, consultant pentru mediul de afaceri

”Viorica Dăncilă lucrează, este un om activ. Am făcut consultanță pentru mediul de afaceri. Viorica Dăncilă este bine și detașată un pic de partea politică.” a spus Viorica Dăncilă, întrebată fiind ”Ce mai face Viorica Dăncilă?”.

Fostul premier nu are de gând să se întoarcă deocamdată în politică: ”Nu-mi place ce se întâmplă pe scena politică, aș fi vrut mai multe proiecte, mai puține jigniri și mai puțină violență în limbaj”, potrivit DCnews.