Actual International

Dramă în familia şefei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Dolly avea 30 de ani

Dramă în familia şefei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Dolly avea 30 de ani

Familia Ursulei von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene este devastată de durere. Unul dintre poneii familiei a fost omorât de o haită de lupi. Ursula von der Leyen este mama a şapte copii, iar anul trecut a devenit şi bunică.

Dramă în familia şefei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Dolly avea 30 de ani

„Întreaga familie este extrem de afectată din cauza acestei veşti”, a spus Ursula von der Leyen în legătura cu atacul, conform unui comunicat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al şefei CE, poneiul Dolly avea 30 de ani şi se afla pe o păşune alături de un alt ponei, care nu a păţit nimic.

Conform tabloidului german Bild, soţul Ursulei von der Leyen a găsit poneiul mort „la doar circa 100 e metri de casa familiei”.

Ministerul Mediului din landul Saxonia Inferioară, unde îşi are locuinţa Ursula von Der Leyen, a confirmat că marţi noapte a avut loc un presupus atac al unor lupi în oraşul Burgdorf, la nord-est de capitala landului, Hanovra.

Animalul mort a fost găsit vineri într-un padoc în districtul Beinhorn. Muşcătura sugerează că ar fi fost vorba de atacul unor lupi, a declarat sâmbătă un purtător de cuvânt al ministerului.

Potrivit acestuia, Camera de Agricultură din Saxonia Inferioară a înregistrat presupusa muşcătură. În următoarele zile va fi făcută o analiză de ADN pentru a stabili dacă atacul a fost comis de un lup aflat în evidenţele autorităţilor.

Conform celor mai noi date ale ministerului, în Saxonia Inferioară ar exista 39 de haite de lupi şi patru lupi singuratici, ceea ce ar însemna un total de 350 de lupi. Recent, semnalarea apariţiei unor lupi a ajuns în atenţia presei în Hanovra.

Ursula von Der Leyen este mama a şapte copii, iar anul trecut a devenit bunică

Ursula von der Leyen s-a căsătorit în 1986 şi este mama a şapte copii născuţi între 1987 şi 1999, timp în care şi-a dedicat mult din timpul său creşterii acestora.

 

Anul trecut, şefa Comisiei Europene şi-a prezentat primul nepot.

„Să îmi ţin în braţe nepoata pentru prima dată a fost unul din acele momente care pune totul în perspectivă şi îţi reaminteşte de lucrurile cu adevărat importante din viaţă”, afirma ea atunci.

 

Înainte de a ajunge la conducerea Comisiei Europene în 2019, ea a mai fost ministru al Muncii şi ministru al Familiei în Germania.