Actual Politică

E din nou scandal în USR. Deputatul Mihai Polițeanu îl acuză pe Drulă că îi exclude din partid pe cei care i se opun

E din nou scandal în USR. Deputatul Mihai Polițeanu îl acuză pe Drulă că îi exclude din partid pe cei care i se opun

Liniştea în USR pare că nu a fost niciodată un fenomen bine înţeles de conducerea partidului, indiferent care a fost aceea. Liderul USR, Cătălin Drulă este acuzat în partid că recurge la eliminarea persoanelor incomode conducere.

Acuzaţia vine de la un grup de membri USR avându-l drept vârf de lance pe deputatul USR Mihai Poliţeanu. Deputatul acuză conducerea că „măcelăreşte” opoziţia internă. Picătura care a umplut paharul a fost loialitatea organizaţiei USR Prahova faţă de PNL.

E din nou scandal în USR. Deputatul Mihai Polițeanu îl acuză pe Drulă că îi exclude din partid pe cei care i se opun

Dispută în USR, după ce mai mulți consilieri USR Prahova ar urma să-şi piardă mandatele. Deputatul Mihai Poliţeanu acuză conducerea că „măcelăreşte” opoziţia internă, favorizând loialitatea unei grupări din USR Prahova care s-a vândut  PNL-ului.

„Alături de Cristi Ardelean, Mihai Tonsciuc și Magda Trofin. Sunt câțiva dintre colegii din USR pe care echipa Drulă/Barna/Botoș a decis să-i elimine din USR pentru că erau incomozi conducerii centrale a USR,” a scris deputatul Mihai Poliţeanu pe pagina de Facebook.

Deputatul acuză conducerea că „măcelăreşte” opoziţia internă.

„Președintele Cătălin Drulă și conducerea națională a USR au dat dovadă de miopie politică și au evacuat din conducerea USR orice urmă de integritate pentru a măcelări opoziția internă (membri ai echipei Curaj din USR), favorizând loialitatea unei grupări din USR Prahova care s-a vândut cu totul PNL-ului.

Asta pe baza unui raport rușinos și mincinos, scris de Vlad Botoș”, a scris fostul preşedinte al USR Prahova.

Acuzații grave între deputați

„Biroul Național al USR s-a transformat în bodyguard-ul baronului Iulian Dumitrescu și al PNL Prahova și a decis să-i excludă din partid sau sancționeze pe acei consilieri locali și județeni sau membri USR Prahova care s-au opus acestuia și au denunțat public și în Consiliul local sau județean dezastrul în care PNL și rețelele patronate de Iulian Dumitrescu au dus Ploieștiul și județul,” a mai scris Poliţeanu.

Obiectivul final al baronului Iulian Dumitrescu e să controleze toate filialele locale din Prahova ale principalelor partide și să înăbușe orice formă de opoziție, mai spune acesta, adăugând că „același obiectiv de distrugere a opoziției interne îl are și Biroul Național al USR. Pentru că în Prahova opoziția la PNL și opoziția la echipa Drulă/Barna/Botoș sunt una și aceeași echipă, Iulian Dumitrescu și Cătălin Drulă și-au dat mâna să o înlăture”.