Info Actual

Info Actual > Politică > E oficial! Ministrul de Interne din Republica Moldova, infectat cu COVID-19
Politică

E oficial! Ministrul de Interne din Republica Moldova, infectat cu COVID-19

E oficial! Ministrul de Interne din Republica Moldova, infectat cu COVID-19. Pavel Voicu, ministru al Afacerilor Interne din Republica Moldova, tocmai a confirmat că este infectat cu COVID-19. Acesta a făcut chiar el public anunțul, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

231„Pentru a preveni apariția unor informații eronate în mass-media vreau să confirm faptul că, în urma procedurii de testare la infecția cu virusul de tip nou, ieri am fost confirmat pozitiv cu o formă ușoară de COVID-19.

Nu a fost necesară spitalizarea mea, iar la moment sunt în autoizolare la domiciliu, starea sănătății este satisfăcătoare. Dau asigurări că acest fapt nu influențează sub nici o formă activitățile Ministerului pe care îl conduc, toate procesele sunt sub control, iar de fiecare domeniu în parte responsabili de gestionare sunt Secretarii de stat și șefii de arme.

Cu toate măsurile de protecție, totuși fiind antrenați zilnic în activități de prevenire a răspândirii virusului, nimeni din noi nu este asigurat că nu va fi infectat. Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră. Și chiar dacă unele restricții au fost anulate, continuați să respectați recomandările autorităților”, a fost mesajul lui Pavel Voicu.