Actual Social

Eduard Novak a înmânat premiul Galei Capital celor mai de succes femei din România. Cuvintele ministrului le-a emoționat

Eduard Novak a înmânat premiul Galei Capital celor mai de succes femei din România. Cuvintele ministrului le-a emoționat
Arhivă
An de an noi personalități primesc recunoștință sub forma unui premiu, la Gala Capital „Top 100 Femei de succes”. Anul acesta, doamnele nominalizate au strălucit prin reușitele lor profesionale, dar și de ordin uman.

Ministrul Tineretului și Sportului Eduard Novak a avut cuvinte mari la adresa doamnelor de fier ale sportului românesc

Foto: Ministrul Eduard Novak, alături de Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, au susținut femeile de succes ale României

„O femeie inteligentă și de succes este perfectă, pentru că te înțelege și te susține. Viața alături de ea este minunată, este un parteneriat de cursă lungă, de aceea am spus mereu că trebuie să apreciem aceste femei și să le sprijinim. Am fost onorat să înmânez ieri seară premii unor astfel de doamne și domnișoare, în cadrul Galei Capital Top 100 Femei de Succes, unul dintre evenimentele de tradiție organizate de revista Capital.

Felicitări tuturor acestor femei minunate și, în primul rând, celor din sport, pentru că nu am cum să nu fiu subiectiv: Maria Ceplinschi, Elisabeta Lipă, Beatrice Ana și Ana Maria Balaș! Clipa prezentă este cea mai importantă, deci bucurați-vă de ea și străluciți!”, a transmis Novak pe rețelele sociale, marcând momentul înmânării premiilor cu mai multe instantanee.

Trei doamne de la categoria „Spectacol” au fost premiate

Nicio categorie nu a fost ignorată, iar amatorii de muzică, teatru și artă și-au văzut idolii pe scena Galei Capital.

Nominalizatele au fost următoarele: Raluca Aprodu, serialul Ruxx de pe HBO; Alexandra Apostoleanu, INNA; Delia Matache; Vlăduța Lupău; Mădălina Pavăl; Maia Morgenstern; Theo Rose; Irina Rimes; Carmen Tănase; Cosmina Stratan.

Premiul pentru „Cea mai cunoscută artistă româncă la nivel mondial” a mers către INNA. Anul trecut a fost unul plin pentru Inna care a realizat un album de 15 piese numit „Champagne Problems” rezultat în urma unui proiect inedit, aflat la al doilea sezon, „Dance Queen`s House”. Acesta constă în 20 de zile în care Alexandra Apostoleanu a stat izolată într-o casă alături de producători și compozitori, ținându-și fanii la curent cu ce se întâmplă acolo printr-un serial difuzat pe YouTube.

Premiul pentru „Cea mai iubită cântăreață din România” a mers către Delia. Pe 1 iunie, Delia a revenit în forță. Ea a investit 50.000 euro în primul său spectacol de după pandemie. Se aude că, aici, cele mai cunoscute hituri ale sale au avut un sound rockish, cu multă energie, efecte speciale, invitați surpriză și o producție impresionantă. „Rockadelia” (în spiritul vestitelor „Acadelia”, „Psihedelia” și „Deliria”) s-a numit acest spectacol și a avut un succes incredibil.

Raluca Aprodu a primit la rândul său un premiu de excelență pentru „Prestația în rolul princial din serialul RUXX”. Raluca Aprodu este una din actrițele tinerei generații, foarte apreciată pe scena teatrelor din București dar, cât și pe marele ecran. După ce ați putut să o admirați în Vald, acum o puteți urmări în serialul Ruxx de pe HBO. Pentru talentata actriță, succesul ne are o rețetă, și este un proces foarte complex.