Lifestyle

Elena Udrea face bani chiar dacă este închisă. Are o afacere care merge foarte bine. Despre ce este vorba

Elena Udrea face bani chiar dacă este închisă. Are o afacere care merge foarte bine. Despre ce este vorba

Există oameni care, oriunde s-ar afla, au capacitatea de a face bani. Și povestea de astăzi este un exemplu evident în acest sens.

Elena Udrea face bani chiar dacă este închisă. Are o afacere care merge foarte bine. Despre ce este vorba

Chiar dacă se află în spatele gratiilor, Elena Udrea are o afacere prosperă. Stațiunea Boghiș Băi, pe care o deține în județul Sălaj, găzduiește, anual, sute de turiști, atât din România, cât și din străinătate.

La începutul lunii aprilie, afacerea ei avea probleme serioase din cauza fondurilor insuficiente. Acum, însă, Boghiș Băi găzduiește sute de turiști. Stațiunea Boghiș Băi a fost deschisă în anul 2013, iar de atunci a primit pe teritoriul ei sute de turiști, scrie CANCAN.

Cei care vor să petreacă tip prețios aici, în stațiunea fostului ministru, Elena Udrea, pot alege între două tipuri de locuințe:

căsuțe din lemn, ideale pentru două persoane, vin la pachet cu o baie proprie. O noapte costă aproximativ 295 de lei. În cazul în care optați pentru un sejur de cinci nopți, prețul maxim în plin sezon este de 1.550 de lei. Dacă vreți să stați o săptămână întreagă, în regim all-inclusive, sunteți nevoiți să achitați 2.160 de lei.

apartamentele, ideale pentru familii, cu piscină privată. O noapte costă 435 de lei, iar un sejur all-inclusive de o săptămână costă 3.000 de lei.

Băile Boghiş este o staţiune balneoclimaterică cu caracter permanent, o oază de recuperare şi relaxare, alimentată de foraje cu apă rece – potabilă şi foraje cu ape minerale sulfuroase, sodice, bicarbonatate, iodurate, clorurate şi termale la temperatura de peste 42 de grade Celsius.

Ministerul Sănătăţii Publice prin Institutul Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneoclimatologie recunoaşte calităţile deosebite ale apei termale, din staţiunea Băile Boghiş, pentru tratarea următoarelor afecţiuni: reumatisme degenerative cronice – spondiloză cervicală, dorsală şi lombară; artroze şi poliatroze; reumatismale abarticulare – tendomioze; periartrită scapulohumerală; neurologice periferice – pareze uşoare şi sechele minore după poliomelită; post traumatice – redori articulare post traumatice, stări după operaţii pe muschi, articulaţii şi oase, stări dupa entorse, luxaţii şi fracturi; ginecologice – insuficienţă ovariană, cervicite cronice, boli de nutriţie şi metabolism, dermatologice.

Lupta pentru libertate continuă

Avocații Elenei Udrea luptă, în continuare, pentru dreptate. Ei consideră că procesele lui Elena Udrea nu au respectat legea, fiind mari discrepanțe de jure și de facto, care pot fi văzute chiar și de necunoscători, cu ochiul liber.

Chiar și Elena Udrea luptă, în felul ei. A slăbit peste 10 kilograme, topindu-se, la propriu, de dorul fetiței ei.

Cine crede că au fost depuse armele, se înșală. Avem cel puțin alte patru acțiuni deschise în instanță. Pe scurt, avem o contestație la executarea pedepsei, în luna iulie, la Tribunalul București. Apoi, avem o altă contestație pe fondul recursului în casație, în luna septembrie, și un apel la contestația în anulare, tot în prima lună a toamnei.

Ca să nu mai vorbesc despre o altă contestație făcută la Înalta Curte de Justiție, al cărui termen este stabilit în octombrie. Pe scurt, vă pot spune că va fi o vară fierbinte, căci credem în șansele noastre”, a declarat avocatul Veronel Rădulescu.

Foto: Colaj Sportul Sălăjean (deschidere)/ Facebook Boghiș Băi (interior)/ Video: youtube