Showbiz

 Englezii care s-au îndrăgostit la Insula Iubirii sunt și azi împreună. Povești de suflet

 Englezii care s-au îndrăgostit la Insula Iubirii sunt și azi împreună. Povești de suflet

Edițiile anterioare au format cupluri care s-au sudat în timp și au rezistat și până astăzi. Iubirea de pe insulă a fost doar începutul.

Mai multe cupluri de la Insula Iubirii britanice au o relație puternică și se iubesc în continuare

Insula Iubirii s-a întors oficial în Marea Britanie, pentru încă o vară lungă și fierbinte, cu o mulțime de burlaci dornici de a se căsători. Noua emisiune, prezentată de Laura Whitmore, o cunoscută vedetă britanică, se anunță a fi mai mare și mai bună ca niciodată, cu un nou set de burlaci, dar și o vilă nouă.

În timp ce numărăm zilele până la seara lansării, să aruncăm o privire în urmă la câteva dintre cuplurile din serialele anterioare care sunt și mai puternice după mai mulți ani, au scris jurnaliștii de la The Sun.

Alex Bowen și Olivia Buckland s-au întâlnit și s-au îndrăgostit în seria de vară 2016 a emisiunii, iar de atunci sunt nedespărțiți. Deși cuplul s-a clasat pe locul al doilea, pierzând în fața favoriților fanilor, Nathan Massey și Cara De La Hoyde, ei sunt absolut câștigători când vine vorba de romantismul lor. La doar un an după ce a părăsit vila, Alex, îndrăgostit, a cerut-o în căsătorie în ajunul Anului Nou. Cuplul s-a căsătorit la jumătatea lunii septembrie 2018, în timpul unei ceremonii fastuoase la Gosfield Hall din Essex, iar acum așteaptă primul lor copil.

În imagine Alex și Olivia

Nathan Massey și Cara De La Hoyde au câștigat seria din 2016 a emisiunii, dar nu a fost chiar o călătorie ușoară pentru cei doi după ce au plecat. S-au mutat împreună la doar câteva luni după ce au părăsit vila, dar cuplul a pus capăt relației lor în aprilie 2017. O lună mai târziu, Cara, fostă artistă de circ, și-a anunțat sarcina șocantă – dar a spus că Nathan a fost pe deplin de acord și că va fi alături de ea la fiecare pas. Cuplul s-a reîntâlnit la scurt timp după ce fiul lor Feddie-George s-a născut în decembrie 2017, și s-a căsătorit aproape doi ani mai târziu, vineri, 28 iunie, 2019. Nathan și Cara și au acum și cel de-al doilea copil al lor, fiica Delilah, în iulie 2020.

În imagine, Nathan și Cara

Porumbeii, după cum îi numesc jurnașiștii, Camilla și Jamie au terminat pe locul al doilea în seria 2017 a emisiunii. Dar asta nu înseamnă că nu sunt mai puternici ca niciodată – de fapt,ei au avut primul copil împreună, o fiică pe nume Nell Sophia, în octombrie 2020. Recent, au anunțat că a ”sosit” și cea de-a doua fiică, Nora. Ea a recunoscut că relația lor este „complicată” și „complexă” uneori, dar cuplul este bine și cu adevărat îndrăgostit.

Camilla și Jamie, în imagine

Tommy și Molly-Mae s-au cuplat în a doua săptămână a emisiunii, după un triunghi amoros hilar în care a fost implicată Maura Higgins. Și cei doi au furat rapid inimile telespectatorilor, pe măsură ce am urmărit cum se desfășoară povestea lor de dragoste – și în curând și-au declarat dragostea unul pentru celălalt. După ce au părăsit vila, cuplul a dovedit că era o relație serioasă și s-a mutat într-un apartament luxos în Manchester. Tommy s-a dovedit a fi un adevărat romantic și a răsfățat-o pe Molly cu o mulțime de cadouri, inclusiv un cățeluș importat. Când a surprins-o cu o excursie de Revelion la New York, am fost cu toții convinși că o va întreba pe Molly dacă vrea… Încă nu, dar fanii lor așteaptă o cerere măcar de logodnă, dacă nu și de căsătorie.

În imagine, Molly și Tommy

Paige și Finn au participat la ediția de iarnă a emisiunii. Cuplul a fost anunțat drept primii câștigători din 2020, după ce s-au îndrăgostit în noua ediție de iarnă. Cei doi i-au învins pe finaliștii Luke Trotman și Siânnise Fudge, pentru a câștiga emisiunea. Ei au rămas împreună pe tot parcursul emisiunii și nu s-au dat peste cap o singură dată și suntem încântați să spunem că perechea lor este încă puternică, povestesc organizatorii concursului televizat.

În imagine, Paige și Finn

Foto: sigla Insula Iubirii