Actual Lifestyle

 „Eu şi Ilinca vă invităm la nuntă”. Cum a prezentat-o liderul AUR pe viitoarea doamnă Simion

 „Eu şi Ilinca vă invităm la nuntă”. Cum a prezentat-o liderul AUR pe viitoarea doamnă Simion

Liderul AUR George Simion i-a invitat pe toţi românii la nunta sa care va avea loc pe 27 august. El a postat pe Facebook un link pe care îl poate accesa lumea pentru a luat parte şi virtual la nunta sa şi a prezentat o fotografie alături de viitoarea sa soţie.

 „Eu şi Ilinca vă invităm la nuntă”. Cum a prezentat-o liderul AUR pe viitoarea doamnă Simion

„De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu şi Ilinca vă invităm la nuntă, a scris George Simion, sâmbătă pe Facebook.

”Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani şi s-a amuzat teribil de toate variantele de soţii inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă şi actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a comentat el la propria postare.

Încă din 11 iunie, Simion a invitat, printr-un mesaj video postat pe Facebook, populaţia României să partice la nunta sa care va avea loc pe 27 august în satul Oveselu, judeţul Vâlcea. Condiţia pe care a pus-o liderul AUR a fost ca participanţii să fie îmbrăcat în ie traditională românească.

„Aş vrea ca voi, toţi, peste 1.200 de oameni şi zecile-sutele de mii care accesaţi pagina să îmi facă mie onoarea de a veni la nunta pe care o am împreună cu aleasa mea pe 27 august. Va fi cea mai mare bucurie dacă veniţi, dacă veniţi mii, zeci de mii, şi de asta vă voi trimite în privat fiecăruia dintre voi invitaţii la nuntă. Sper să vină cât mai mulţi cântăreţi, prieteni de-ai noştri”, preciza atunci George Simion.

George Simion a vorbit despre pregătirile de nuntă în podcastul „România lui Cristache”, lansând, totodată o invitație pentru toți cei care doresc să-i fie alături. Nunta a fost programată pentru data de 27 august, în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea. Aici sunt așteptați chiar și zeci de mii de invitați.

Vor fi trei scene amplasate în aer liber, pe care vor cânta mai mulți artiști, printre care și una dintre cele mai îndrăgite voci ale momentului, Theo Rose.