Actual Politică

EXCLUSIV. Conflictul Bode – Drulă a atins cote maxime. Şi-au creeat în online propriile campaniile de denigrare

EXCLUSIV. Conflictul Bode – Drulă a atins cote maxime. Şi-au creeat în online propriile campaniile de denigrare

Scandalul între PNL şi USR a atins cotele cele mai înalte. De la acuze în Parlamentul României, în emisiuni televizate acum s-a ajuns la o campanie destul de violentă, de ambele părţi. Atât USR, cât şi PNL au pus stăpânire pe online unde au inițiat mai multe campanii plătite. PNL împotriva lui Cătălin Drulă şi USR împotriva lui Lucian Bode.

EXCLUSIV. Conflictul Bode – Drulă a atins cote maxime. Şi-au creeat în online propriile campaniile de denigrare

USR are o campanie atât pe facebook, cât şi pe google, unde practic îţi apar ştire cu diverse titluri, precum „Ministrul Bode-BMW pune în pericol aderarea României la Schengen”.

 

Ştirea te trimite pe youtube unde Cătălin Drulă îţi explică ce afaceri a făcut ministrul cu maşinile poliţiei.

 

PNL nu se lasă şi contraatacă şi îl acuză pe Cătălin Drulă că răspândește minciuni.

Ştirea te trimite pe un site unde poţi citi toate informaţiile privind contractul referitor la achiziţia Ministerului de Interne.

 

„Plin de tupeu, el însuși a semnat contractul. Se autodenunță?”

Ministrul de Interne Lucian Bode a prezentat, joi, raportul Corpului de control pe care l-a cerut în legătură cu achiziţia de maşini de poliţie marca BMW, după mai multe acuzații lansate de USR.

„Plin de tupeu domnul Drula, acuză o conspirație la nivel înalt omițând să spună ce rol are în această speță”, l-a atacat Bode pe fostul ministru al Transporturilor, despre care a spus că el însuși a semnat contractul cu anexele privind specificațiile tehnice.

„Ciocoiul Bode minte cum respiră pentru că simte că se strânge lațul”

Cătălin Drulă a reacționat dur la afirmațiile lui Bode, pe care l-a acuzat că a ieșit cu fumigene penibile, și că face intenționat o confuzie între finanțarea europeană și licitația organizată de subordonații ministrului.

„Ciocoiul Bode minte cum respiră pentru că simte că se strânge lațul. După ce săptămână trecută, eu am sesizat licitația făcută cu dedicație pentru prietenul președintelui, Bode a ieșit astăzi cu fumigene penibile. A făcut o conferință ca să inducă voit o confuzie între finanțarea europeană a unui proiect de siguranță rutieră și licitația organizată de subordonații lui cu dedicație”, afirmă Drulă.

Cei doi protagonişti, Cătălin Drulă și Lucian Bode nu sunt la primul conflict. Aceştia s-au certat în prima sesiune parlamentară pe holurile Parlamentului, unde între cei doi a avut loc un schimb acid de replici cu privire la modificările scandaloase la Codul Rutier pregătite în Parlament.