Actual International

FBI și unități SWAT au intervenit de urgență, pentru o „situație de baricadă” la o unitate militară. Primele informații. FOTO

FBI și unități SWAT au intervenit de urgență, pentru o „situație de baricadă” la o unitate militară. Primele informații. FOTO
Twitter

Duminică, FBI și unități SWAT au intervenit de urgență fiind solicitate pentru o „situație de baricadă” la Fort Belvoir din Virginia, în cadrul armatei americane.

FBI și unități SWAT au intervenit de urgență, pentru o „situație de baricadă” la o unitate militară. Primele informații. FOTO

O „situație de baricadă” a fost raportată în interiorul bazei armatei americane de la Fort Belvoir din Virginia, iar la fața locului au fost trimise în regim de urgență unități ale FBI și SWAT.

Potrivit rapoartelor, o ”situație de baricadă” (așa este numită în termeni de specialitate n.r.) a avut loc în după-amiaza de duminică, 23 octombrie 2022, în interiorul bazei armatei americane de la Fort Belvoir din Virginia. FBI și unități SWAT militare ar fi fost desfășurate la fața locului.

Din informațiile care au apărut în presă luni 24 octombrie 2022, suspectul este acum în custodia oamenilor legii americani.

Primele informații de la fața locului

Presa a relatat că Brigada națională de intervenție în capitală a FBI, cu sediul în Washington DC, se numără printre cei trimiși la fața locului. Nu au fost făcute publice informații suplimentare cu privire la natura incidentului, dar rapoartele online au sugerat că un individ ține ostatici doi copii în interiorul unei clădiri. În timpul serii de duminică se știa că FBI-ul încearca să negocieze cu suspectul baricadat în incinta fortului.

Ultimele date informative

Un suspect a fost reținut în urma unei „situații de baricadă” în interiorul bazei armatei Statelor Unite de la Fort Belvoir din Virginia.

Echipa de intervenție a biroului din Washington DC a intervenit duminică la fața locului, împreună cu o echipă militară SWAT și cu poliția militară. Iar natura ”situației de baricadă” rămâne deocamdată neclară și nu se știe în acest moment câte persoane ar putea fi implicate.

Locul de ”baricadă” unde a avut loc incidentul din weekend. Foto: US Army

Într-o declarație acordată reporterului Katie Kyros de la WUSA, FBI a declarat: „Situația este în curs de desfășurare și nu putem face alte comentarii în acest moment”.

De asemenea, Fort Belvoir a transmis pe Twitter că unele dintre porțile sale vor rămâne deschise, dar șoferii sunt rugați să evite zona.

Fortul este situat la aproximativ 30 de kilometri de capitala națiunii americane. Acesta găzduiește peste 145 de membri și oferă servicii pentru peste 216.050 de militari, civili, pensionari și familii, potrivit informaților publicate pe site-ului său.