Actual

Felix Rache, anunț în direct, la TV. „Renunț. Nu vreau să îmi pun familia în pericol”

Felix Rache, anunț în direct, la TV. „Renunț. Nu vreau să îmi pun familia în pericol”

Felix Rache, anunț în direct, la TV. „Renunț. Nu vreau să îmi pun familia în pericol”.

Felix Rache, fost jurnalist și actual politician, a declarat la Antena 3 că renunță la candidatura pentru funcția de primar de la Râmnicu Sărat. Acesta a declarat că nu vrea să-și pună familia în pericol, dat fiind că au trecut prin experiența COVID-19.

„Renunț la candidatura la primărie de la Râmnicu Sărat. Nu pot să-mi pun familia în pericol. Ieri am susținut o conferință de presă, le-am explicat oamenilor. Americanii au o vorbă, câte mâini strângi atâtea voturi iei.

Cum să strâng eu mâinile cu mănușile de plastic? Pentru că eu în momentul acesta afară din mașină am și mănuși de plastic în mână.”, a spus Rache.

Felix Rache a vorbit și despre experiența COVID-19 prin care a trecut.

„Recuperarea mea nu a fost atât de ușoară, încă mă recuperez. Dacă soția mea nu ar fi spus detalii intime din nenorocirea asta prin care am trecut noi, nu v-aș fi recunoscut că eu și Filip, copilul meu, avem anticorpi și soția nu are. Nici ea nu a făcut o formă ușoară. Să nu poți să respiri nu înseamnă formă ușoară. Așa se întâmplă, e o loterie. Înțeleg că nu toată lumea face anticorpi. Nu vreau să îmi pun familia în pericol.”, a mai spus Rache.

În iulie, Felix Rache declara că a fost găsit pozitiv pentru coronavirus și că a fost internat la Institutul ”Matei Balș” din Capitală, împreună cu toată familia.

„Copilul nu a avut niciun simptom, doar eu și cu Janina. Virusul nu are culoare politică. M-a sunat domnul Ciolacu. Nu m-a sunat să mă întrebe dacă sunt pesedist asimptomatic, ci din prietenie. Un prieten pe viață rămâne Mihai Tudose, cel care și-a făcut timp să mă sune să mă întrebe cum mă simt. Mi-a fost frică”, declara Felix Rache la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *