Actual Lifestyle

Fete rele, înarmate cu un pistol cu bile și o sabie, suspecte de trafic de droguri. Unde au fost găsite

Fete rele, înarmate cu un pistol cu bile și o sabie, suspecte de trafic de droguri. Unde au fost găsite
Foto: Poliția Română, bani, arma, droguri

Până acum știam de băieți răi (”bad boys”), dar de fete rele nu am prea auzit. Dar iată că sunt prezente și ele în România.

Fete rele, înarmate cu un pistol cu bile și o sabie, suspecte de trafic de droguri. Unde au fost găsite

Două brăilence, de 21 respectiv 22 de ani, aveau acasăgrindere”, necesare pentru măcinarea stupefiantelor, droguri și importante sume în valută: aproape 7.000 de lire sterline, în afară de euro, forințși dolari. Totodată, la cele două fete tinere a mai fost găsită: o armă neletală cu 86 de bile de cauciuc și o sabie cu teacă.

În ziua de miercuri, 20 iulie, polițiști din cadrul Biroului Proximitate Brăila au efectuat o percheziție la domiciliul a două tinere în vârstă de 21, respectiv 22 de ani, din municipiul Brăila, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

În urma perchezițiilor, la domiciliile celor două brăilence au fost descoperite și ridicate următoarele: patru grindere metalice utilizate la măcinarea substanțelor stupefiante vegetale (cannabis, marijuana) conținând resturi vegetale, posibil droguri; două pachete din staniol conținând o substanță vegetală; un pistol tip Airsoft, 86 de bile confecționate din cauciuc, două capsule cu CO2, un dispozitiv laser accesoriu al pistolului;

un recipient din plastic ce conținea o substanță lichidă; trei pastile de culoare albastră în formă de diamant, posibil droguri; o sabie din metal cu teacă; un aparat foto; un pliculet autosigilant, o farfurie, un platou și un card cu urme de „pudră albă” și mai multe sume de bani, respectiv 6.690 lire sterline, 1.220 de euro, 3.730 de lei, 1.000 de forinți ungurești și 5 dolari americani,” potrivit comunicatului emis de Inspectoratul de Poliție Județean Brăila (IPJ).

Cercetările pe cazul dat se desfășoară, în continuare, de polițiștii de la Crimă Organizată, împreună cu colegii lor de la Biroul Arme și Explozivi IPJ Brăila.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila (SCCO) și Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Brăila,” se mai precizează în comunicatul poliției.

Foto: Poliția Română