Info Actual > Showbiz > Fiica Madonnei șochează din nou. Ce a putut să facă pe covorul roșu de la Met Gala
Showbiz

Fiica Madonnei șochează din nou. Ce a putut să facă pe covorul roșu de la Met Gala

Fiica Madonnei șochează din nou. Ce a putut să facă pe covorul roșu de la Met Gala

Fiica Madonnei șochează din nou. Chiar și pe covorul roșu al Met Gala, Lourdes „Lola” Leon a demonstrat că își iubește corpul și se simte tare bine în pielea ei.

În vârstă de 24 de ani, fiica Madonnei și-a făcut apariția luni seara, în cadrul Met Gala, urcând scările muzeului într-un sutien și o fustă roz strălucitoare, semnată de Jeremy Scott de la Moschino, care arăta multă piele.

A accesorizat ținuta cu un piercing pentru buric și extensii de păr până la genunchi și și-a arătat părul de la axilă, așa cum modelul este obișnuit să facă.

Apariția lui Leon pe cel mai strălucitor covor roșu al anului vine după ce a acoperit numărul din septembrie al Vogue alături de Bella Hadid, Kaia Gerber și multe altele pentru un film intitulat „Generation America: The Models Changing an Industry”.

„Oamenii cred că sunt acest copil bogat fără talent, căruia i s-a dat totul, dar nu”, a spus ea revistei, dezvăluind că a plătit ea însăși pentru facultate.

Leon – care a pozat pentru Marc Jacobs, Swarovski, Juicy Couture și favoritul Madonnei, Jean Paul Gaultier – a spus, de asemenea, criticii să „vină la mine, frate”.

În timp ce Met Ball-ul lui Anna Wintour este de obicei o afacere rafinată, cu indicații clare și reguli stricte, covorul roșu din acest an a fost probabil cel mai golaș de până acum, Kendall Jenner și Zoë Kravitz dezvăluind totul în ținutele pe care le-au purtat. Saweetie, Taraji P. Henson, Megan Fox și alte nume mari au optat la rândul lor pentru ținute decupate, considerate exagerate pentru acest tip de eveniment.

Creată în 1948, gala a fost pentru mult timp un eveniment rezervat elitei înstărite din societatea newyorkeză. Evenimentul a devenit treptat mai accesibil începând cu anii 1970 şi transformat radical odată cu sosirea în fruntea echipei de organizare a redactorului-şef al revistei Vogue, Anna Wintour, în 1995.